Forum avocaţi > Dreptul muncii

Dividende

24-10-2014
Vizitator
am lucrat la sc moldocor sa si am certificatul de actionar la ei.in timpul cit am lucrat la ei ni se oprea lunar o suma pentru actiuni.dupa ce mi_am schimbat locul de munca nu am mai cotizat,iar din 2007 nu am mai luat dividende.cum trebuie sa procedez pentru ridicarea dividendelor?am fost la firma si am intrebat si au spus ca nu se mai dau dividende.cum trbuie procedat?
Răspunde
 30-10-2014
Sector 4
0765219217
danpopescu.law.office@gmail.com
www.avocat-danpopescu.ro
Ptr.perioada in care ati lucrat si ati cotizat,trebuie sa va luati dividendele.Atentie! Dreptul de a va lua dividendele este supus termenului de prescriptie de 3 ani.In momentul de fata este prescris dreptul de a lua dividendele ptr.perioada 2007-noiembrie 2011.

Avocat definitiv in Baroul Bucuresti, conf. Deciziei nr.1112/27.03.2003.Peste 25 ani experienta juridica, concluzii si reprezentare la toate instantele,inclusiv Inalta Curte de Casatie si Justitie si Curtea Constitutionala.Mail:danpopescu.law.office@gmail.com;tel:0765219217
www.avocat-danpopescu.ro
Răspunde
 31-10-2014
Vizitator
buna seara,ma poate ajuta cineva la un dosar de executare silita?
Răspunde
 05-11-2014
Sector 4
0765219217
danpopescu.law.office@gmail.com
www.avocat-danpopescu.ro
Va rog transmiteti detalii,bineinteles ca, pot fi gasite solutii.

Avocat definitiv in Baroul Bucuresti, conf. Deciziei nr.1112/27.03.2003.Peste 25 ani experienta juridica, concluzii si reprezentare la toate instantele,inclusiv Inalta Curte de Casatie si Justitie si Curtea Constitutionala.Mail:danpopescu.law.office@gmail.com;tel:0765219217
www.avocat-danpopescu.ro
Răspunde
 23-08-2015
Vizitator
buna ziua! parintii mei au actiuni la ameropa fostul comcereal..nu s au platit dividende ani la rand..am sunat si mi sa spus ca au luat hotarare in consiliulde administratie sa nu plateasca dividende..se poate actiona in instanta pt a recupere pe ultimii 3 ani dividendele??? va multumesc!!!!
Răspunde
 06-09-2015

Campina

aurora.ciorobea@opticnet.ro
O societate poate lua hotararea de a investi dividendele in loc sa le plateasca salariatilor. Trebuie vazuta acea hotarare a CA, apoi daca se justifica, se poate actiona in instanta.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 15-09-2015
Vizitator
Si cum se poate vedea doamna avocat acest lucru?? o sa mi arate iei mie sau pot sa i oblig cum pot face?? oricum multumesc frumos pt raspuns!!!
Răspunde
 24-09-2015

Campina

aurora.ciorobea@opticnet.ro
Unul dintre parinti poate merge la firma respectiva si poate solicita sa vada acea hotarare, in calitate de actionar.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 13-10-2015
Vizitator
Am lucrat la CNFR Navrom Galati. Nu am primit niciodata dividente. Am contactat CNFR Navrom Galati si mi-au comunicat ca nu se dau. Va rog sa ma sfatuiti cum sa procedez. Va multumesc.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.