Întreabă pe forum Conectare
Întreabă pe forum
Forum avocaţi > Dreptul muncii

ANGAJARE PETROM GEOLOG JUNIOR la vîrsta de 40 de ani (facultate terminată recent).

31-10-2014
Vizitator
Azi, 31 oct 2014 am susținut un test pe pozitia de geolog jr. la Petrom SA. Inainte sa inceapa testul, am fost intrebata de virsta și de ce nu e trecuta in cv. HR- ul mi a spus, apoi, ca nu au pozitii de junior pentru 40 de ani. Motivul? Nu am continuitate in studii. Am inceput facultatea in 2009-2013, terminata. In 2013-2015 sint la master la geologie. Deci am continuitate, am argumentat. Dar liceul? În 1993. Pai, vedeți, nu aveți continuitate. Intrebare - chiar este politica companiei cum mi-a zis? Este legal? Mii de mulțumiri din partea unei babe tocilare, oricui ma poate ajuta. Am fost lasată sa dau testul la mii de rugaminți fiind sigura pe cunoștintele mele. Mi s-a repetat, că NU AM NICI O ȘANSĂ INDIFERENT DE CIT DE BUN VA FI REZULTATUL. Chiar este politica firmei cum au argumentat? Nu există juniori la 40 de ani?
Răspunde
 03-11-2014
Vizitator
Buna ziua, va contactez din partea Prima Tv. Suntem interesati de cazul dvs. si cred ca
am putea gasi impreuna o solutionare. Ma puteti contacta oricand pe adresa: stanulescu.horia@yahoo.com
sau pe colegul meu:
mihai.ursu@primatv.ro
Răspunde
 08-11-2014
Vizitator
Nici o companie nu poate discrimina pe criterii de virsta, sex, religie. Dar orice companie isi poate pune cerinte proprii. De exemplu, sa nu porți sapca. Sa nu ai studii intrerupte. Sansele sa aveti cistig de cauza sint reduse la zero.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.