Forum avocaţi > Dreptul muncii

Un raspuns va rog.

23-02-2015

in data de 01 09 2014 am vindut unui cetatean o masina marcedes sprinter,nefiind la locul unde se puteau intocmi actele,omul mi-a dat banii si mi-a trimis prin email o copie de buletin a tatalui sau spunindu-mi sa fac actele pe numele celui din urma,tatal sau pt a beneficia de reducerile ce se cuvin acestuia,fiind pensionar,am facut actele pe data de 05 09 2014 la o firma de intermedieri auto ,l-am sunat pe respectivul si mia-a spus sa trimit posal toate actele la adresa de pe copia de buletin intrucit de acolo se ocupa dinsul cu radierea si inscrierea urmind sa imi trimita si mie de la politie certificatul de radiere.
in urma cu putin timp am primit o amenda acasa pt neplata rovinetei pe luna 01 2015 ,am facut contestatie la judecatorie .care ar fi calea legala sa pot rezolva situatia sa pot radia masina si el sa isi plateasca amenda?
Răspunde
 23-02-2015
Vizitator
salut din cate am inteles ai facut contract vanzare cumparare inseamna ca ai radiato fiscal { de la primarie} bun pai da ca e asa insemna ca ai cv si cu el poti sa te duci la politie sa il dai in conemn acestia di urma o sa oprteasca masina si ii ia nr si actele fara tine nu poate sa le ia inapoi acum cu radiatul poti face o singura manevra legala te duci la RAR din orasul tau si faci o declaratie pe propia raspundere si masina nu va mai putea face ITP in veci cat despre amenda cu parere de rau trebuie sa o platesti imi pare rau ca ti-am dat oveste proasta dar ma bucur ca ti-am putut fi de fols ciao si numai bine nu te mai increde in oricine
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.