Forum avocaţi > Dreptul muncii

Demisie la zi

07-05-2013
Vizitator
acum cateva luni m-am angajat la un magazin,ca vanzatoare.nu am preluat nici o gestiune,nu am semnat nimic,nu s-a facut inventar cand m-am angajat.acum vreo luna am semnat protectia muncii pt a avea acoperire in fata celor de la itm,in cazul in care ar fi venit in control.tin sa precizez ca de la inceput salariile,pt ca eram doua fete,s-au luat din incasari tot timpul ,cu acordul angajatorilor deoarece noi eram platite in functie de nevoile lor,si daca ei aveau nevoie de bani atunci nu ne luam decat sa zic 50 de lei din salariu,urmand ca a doua zi daca aveam noroc sa mai putem lua ceva.chei de la magazin au avut tot timpul cu totii, nu doar angajatele.la sfarsitul lunii trecute mi-am luat salariul,iar a doua zi m-am dus la serviciu,am predat cheile de la magazin si i-am anuntat ca nu mai pot veni.acum am aflat ca urmaresc sa ma dea la politie si sa-mi puna in carca o suma foarte mare.tin sa precizez ca nici macar cand am plecat nu au facut inventar.a fost facut un inventar cu vreo luna si ceva in urma dar noi nu am stiut niciodata ce rezultate a avut inventarul.as vrea sa stiu cum ma pot apara in fata lor si de ceea ce urmaresc,va multumesc.
Răspunde
 21-06-2015

Campina

aurora.ciorobea@opticnet.ro
Nu trebuia sa plecati fara sa solicitati sa se faca inventarul, deoarece acum pot spune orice, ca ati delapidat orice suma. Va fi foarte greu sa va aparati, daca nu imposibil...
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.