Întreabă pe forum Conectare
Întreabă pe forum
Forum avocaţi > Dreptul muncii

Ca gestionar am sesizat lipse in gestiune din produse care au fost introduse cu DIS in prima zi de s

24-05-2015
Vizitator
Buna ziua!In data de 11.02.15 am fost angajata ca gestionar la o firma am inceput inventarul la care am fost prezenta eu si admistratorul firmei si inca doua persoane din firma au fost sezizate la inventar lipsuri si plusuri, am preluat gestiunea in data de 15.02 seara gestiunea, in acea zi seful a introdus plusur si minusuri cu document de introducere respectiv document de scoatere din stoc si in a doua zi la fel pe care eu le am semnat cu buna credinta. In a doua zi din raportul de gestiune imi reiese ca am stoc in valoare de 89.500 ron in conditile in care in acea zi nu a fost adus nimic in magazin eu stocul l-am preluat in valaroare de 88.420 ron, diferentele fiind cauzete de disurile facute de seful meu neavand exeprienta in acest domeniu si necunoscand aceste produse eu am semnat atunci in momentl de fata am sesizat ca am lipsuri in magazin cauzate de acest lucru,ce pot sa fac in momentul de fata?magazinul de dotat cu camere
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.