Forum avocaţi > Dreptul muncii

Buna ziua am de recuperat o suma de bani de la un fost loc de munca

25-05-2015
Vizitator
Am lucrat o perioada ca angajat cu forme legale la un service auto in urma faptului ca nu sa respectat intelegerea salariala miam depus demisia patronu nu a fost deacord si nu mia platit ultima transa salariala am facut plingere la ITM acestia au verificat si mau instiintat ca toate statele de plata sunt semnate in dreptu meu dar eu nu am semnat nimic . Va rog daca ma puteti ajuta sa imi recuperez suma de bani ptr. ori ce detalii va stau la dispozitie
Răspunde
 26-05-2015

Bucuresti
0724246364
consuela_scarlat@yahoo.com
Trebuie sa ii dati in judecata pentru ca instanta sa ii oblige sa va achite drepturile salariale restante. In cadrul procesului ei vor depune acele state de plata, dumneavoastra avand posibilitatea sa va inscrieti in fals daca semnaturile nu va apartin

In cazul in care doriti asistenta juridica/ reprezentare in acest demers, ne puteti contacta la datele de mai jos

Av Consuela Scarlat
tel 0724.24.63.64
contact@avocatscarlat.ro
http://avocatscarlat.ro/
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 07-06-2015
Sector 4
0765219217
danpopescu.law.office@gmail.com
www.avocat-danpopescu.ro
Puteti sa dati in judecatan societatea respectiva conform art.268(1)c) Codul Muncii ptr.recuperarea drepturilor salariale neacordate,iar in cadrul procesului,puteti denunta inscrisurile respective ca false, conform art.304 NCPC, daca semnatura dupa inscrisuri nu este a dvs.

Avocat definitiv in Baroul Bucuresti, conf. Deciziei nr.1112/27.03.2003.Peste 25 ani experienta juridica, concluzii si reprezentare la toate instantele,inclusiv Inalta Curte de Casatie si Justitie si Curtea Constitutionala.Mail:danpopescu.law.office@gmail.com;tel:0765219217
www.avocat-danpopescu.ro
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.