Forum avocaţi > Dreptul muncii

Drepturi banesti paznic de noapte

21-06-2015
Vizitator
Sunt angajat la Primaria Belcesti din 2006 pe post de muncitor , insa din 2012 prin dispozitia primarului sunt paznic de noapte , intru in tura la orele 16 si ies a doua zi la orele 8 , o zi da si una nu.Am solicitat in scris acordarea sporului de noapte insa nu am primit niciun raspuns.De asemenea nici pentru sarbatorile legale lucrate nu am primit nicio recompensa. Ce sanse am sa recuperez drepturile banesti ce consider eu ca mi s-ar fi cuvenit ?

Cu deosebita consideratie,
Andrei Ovidiu
Răspunde
 22-07-2015
Cluj Napoca
0743142227
avdianabudusan@yahoo.com
Buna ziua,

Toate drepturile prvazute de Coduln Muncii le puteti obtine prin actionarea in instanta a intitutiei angajatoare.
Procesele de dreptul in muncii in vederea obtinerii drepturilor legale de la angajatorii care refuza acordarea lor , sunt scutite de taxa de timbru .
Va recomand sa luati legatura cu un avocat pentru redactarea actelor si deschiderea actiunii la Tribunalul din judetul in care locuiti. Mult succes

av. Diana Budusan
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.