Forum avocaţi > Dreptul muncii

Doresc sa efectuz o ancheta in legatura cu concediu medical

26-06-2015
Vizitator
Buna ziua.Zilele trecute am avut un mic accident,care sa produs acasa,am cazut cu partea stange pe o bara metalica,am fost dus cu salvarea la spital,mi-au facut analize si radiografie,am refuzat spitalizarea si mi-a fost dat tratament,cu acestea am mers la medicul de familie si am obținut concediu medical,iar apoi am cerut o trimitere pentru afectua o ecografie,asta pentru ca aveam unele dureri la rinichi.In tot acest timp angajatorul m-a tot pistonat cu mesaje,ca trebuie sa ii duc urgent medicalul dar si foaia de la spitalul unde am fost.Eu dupa 3zile i-am pus la dispoziție toate foile de la doctori,inclusiv rezultatul de la ecografie.Angajatorul mi-a spus ca din ce i-am prezentat,denota ca nu am nimic si ca eu am pacalait si pe cei de la salvare,medicii de la spital dar si pe medicul de familie.Ma invinuieste de minciuna,iar eu am cerut sa facem impreuna o ancheta,la spital.Vreau sa stiu ce trebuie sa fac si daca reiese ca totul este adevarat,ce sanctiune poate sa primeasca.Va multumesc si astept un raspuns.
Răspunde
 26-06-2015

Campina

aurora.ciorobea@opticnet.ro
Acea "ancheta" nu poate consta decat intr-o examinare efectuata de alt medic. Daca nu aveti nimc ce va constata acest al doilea medic? Radiografia facuta care ateste ca nu aveti oase rupte ce altceva poate atara? Pe de alta parte, un medic de familie care isi cunoaste pacientii foarte bine, nu ii prea refuza cand i se cere un concediu medical...chiar si inutil. In aceasta situate cine credeti ca va fi cel sanctionat pentru inducere in eroare? Dvs. ,cu absente nemotivate..
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 26-06-2015
Vizitator
Se pare nu am fost facut inteles,ok,sa zicem ca s cunoaste medicul defamilie,dar cei de pe salvare si cei de la urgenta???Din imi spuneti dvs tot angajatul are dreptate,medicii de la spital mint???
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.