Forum avocaţi > Dreptul muncii

Cum procedez sa imi recuperez ultimul salariu?

08-07-2015

Salutare!
Am lucrat pentru firma SK Express People Romania in Cehia Foxconn HP pe linia de asamblare timp de 5 luni de zile in contract eram trecut ca manipulant iar in fabrica operator asamblare cu norma. Am respectat programul de 12 ore am respectat contractul semnat cu ei preavizul predarea echipamentului si cheia de la cazare. Asigurarea medicala din care imi erau trasi bani din salariu nu era valabila iar dupa 4 luni mi-au dat asigurarea medicala pentru cehia. Cazarea este inumana va las un link ca sa va convingenti...https://www.youtube.com/watch?v=PGi6tJERgrA&feature=share Acei gandaci erau din seara de cand am ajuns... am anuntat administratorul acelei cazari si la biroul lor despre aceasta situatie. Numai promisiuni am primit din partea lor ori ca ma muta ori ca vor face dezinsectii... nu au luat nici o masura ba chiar ma acuzau pe mine ca din cauza mea si a colegilor din camera sunt gandaci... Mi-am facut singur dezinsectii mi-a fost trimis pachet din romania cu substante dar degeaba nu am reusit decat sa stopez aceasta invazie temporar... Am contractele semnate cu ei ca sa pot dovedi ca am lucrat pentru ei.
Va rog sa ma sfatuiti cum imi pot recupera salariul! Multumesc!
Răspunde
 08-07-2015

in aceiasi situatie sunt si eu, nu mi-am primit salariul pe luna februarie 2015... si multi alti colegi.
suntem deja in luna iulie si banii mei sunt la ei.

am toate contractele, inclusiv fluturasii pe salariile la care mi s-a facut plata, plus... chitantele care demonstreaza ca imi opreau o taxa lunara ( asa zisa asigurare medicala...ceea ce este o porcarie, card de asig. medicala nu mi s-a facut ) am lucrat o perioada de 3 luni la ei. pot demonstra si aduce orice fel de dovezi...plus ca locul in care eram cazati lasa de dorit... exista si un filmulet pe internet , filmat de la cazare in care se prezinta totul.

Pe noi ne intereseaza sa ne recuperam salariul,caci... am muncit pe branci 12 ore numai in picioare si nu am furat, nici nu am avut absente de la munca.

link: catre filmulet: https://www.youtube.com/watch?v=PGi6tJERgrA

Multumim.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.