Forum avocaţi > Dreptul muncii

Indemnizatia de crestere copil

21-04-2016
Vizitator
Buna ziua.am o problema.eu am 2 locuri de munca, unul cu norma intreaga, celalalt cu 4 ore. Sunt insarcinata, in luna iulie trebuie sa nasc.contabila de la locul cu 4 ore mi-a spus ca nu beneficiez de nici un venit din partea lor,ca indemnizatia de crestere a copilului se calculeaza decat de la locul de munca de unde am norma intreaga.eu am prietene in aceeasi situatie care a beneficiat de bani din ambele locuri.ce trebuie sa fac?
Răspunde
 23-04-2016

Bacău
0745412603 (Doar pt. programări)
andreea_marca@yahoo.com
Atât timp, cât sunteți angajata cu contract la ambele locuri de muncă, veți lua indemnizația conform dispozițiilor legale. Dacă vi se refuza, solicitați răspunsul în scris, urmând sa îl contestați în instanță. Succes!

Avocat Andreea Marca - Baroul Bacău

Tel. 0745412603*
email: andreea_marca@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 29-04-2016
Vizitator
Multumesc mult pentru raspuns.as mai avea o intrebare.de la medicul de familie nu imi da decat un medical pentru prenatal, pe care o sa al duc la locul de munca cu norma intreaga.la celalalt loc de munca ce trebuie sa duc?copie dupa medical, semnata si stampilata conform cu originalul ar fii corect?sau imi trebuie altceva?
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.