Forum avocaţi > Dreptul muncii

Tăieri nejustificate de salariu

02-06-2016
Vizitator
Suntem un colectiv de 3 fete care lucram în domeniul produselor dîn carne. Toate ne.am angajat în luna Aprilie 2015 iar anul acesta în luna Mai pe data de 24 am fost anunțate ca ne vor micșora salariul la minimul pe economie și pe 25 mai am luat salariul micșorat fără a semna nici un act adițional și fără a fi consultate în prealabil. Salariul cu care am fost angajate a fost de 1671. Cum putem proceda în aceasta situație?
Răspunde
 03-06-2016

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Puteti face sesizare la ITM.
Puteti ataca in instanta decizia prin care v-a fost redus salariul.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 04-06-2016

Bucuresti
0762633618
avroxana_dumitru@yahoo.com
https://bucuresti.cylex.ro/firma/cabinet+de+a
Facebook
Trebuie introdusa actiune impotriva deciziei prin care s-a redus salariul

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

Avocat Roxana Dumitru,
tel. contact 0762.633.618,
mail avroxana_dumitru@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 07-06-2016
Vizitator
Buna ziua,
Mă confrunt cu o problema foarte delicata. In luna Decembrie a anului 2005 am facut un credit de nevoi personale la BCR si transferat ulterior la BRD, am achitat rate pana in luna Noiembrie a anului 2011 dupa care am intrat in imposibilitate de plata. Au urmat telefoanele de riguare,scrisori,mesaje,mailuri. Am ignorat orice venea de la ei.
Din luna Septembrie anul 2015 m-am trezit brusc cu poprire pe salariu fara instiintare, iar incepand cu data de 07.06.2016 am primit un e-mail cu urmatorul continut:

- Stimate client,

Va informam ca in data de 06.06.2016 s-a instituit pe conturile dumneavoastra poprirea dispusa de catre BEJ EFTENE PETRUT, cu numar dosar 899/EP/2016 primita de Raiffeisen Bank prin scrisoarea de instiintare 899 la data de 31.05.2016 in suma de 34420.09 RON.

Pentru detalii suplimentare cu privire la poprire, va rugam sa contactati executorul BEJ EFTENE PETRUT.

Cu stima,
Echipa Raiffeisen Bank.

Acest mesaj a fost generat automat. Va rugam sa nu raspundeti la acest email.

Este posibil ca dupa 5 ani sa primesti asa ceva? Un alt lucru care m-a socat a fost suma pe care trebuie sa o platesc. Creditul era in valore de 27700 ron,iar acum trebuie sa platesc 34420 ron.
In perioada anilor 2005 – 2011, am achitat suma de 35200 ron (dovada este pe chitante).
Se poate face ceva sa pot opri aceasta poprire? Daca,da,ce anume am de facut?
Multumesc frumos!
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.