Forum avocaţi > Dreptul muncii

Sporuri si grupa de munca

07-10-2013
Vizitator
Am lucrat la I.M.M.U.M.(Intreprinderea mecanica de masini si utilaj minier) Baia-Mare din anul 1984 pana in 1991 ca si strungar. In acea perioada lucram in trei schimburi {si schimb de noapte).Acum am nevoie de o adeverinta pentru pensionare(grupa de munca si sporurile care le-am primit in acea perioada), dar firma care a preluat arhiva fostei intreprinderi i-mi raspunde ca in actele pe care le-au mostenit ei majoritatea angajatilor(exceptie fac forjorii, ascutitorii, turnatorii si vidanjorii) nu sunt incadrati in nici o grupa de munca si nu au nici o evidenta a sporurilor pe care le luam in acea perioada. Va rog dati-mi un sfat cum pot obtine cel putin grupa de munca.Va multumesc.
Răspunde
 16-10-2014
Vizitator
Buna ziua,
Din pacate sunt multe persoane in acelasi situatie, va rog sa ne anuntati daca itnre timp s-a rezolvat ceva sau daca persoanele in cauza vor sa apeleze prin instanta la dreturile lor care din pacate nu le primesc

Cu respect,
Răspunde
 22-02-2019
Vizitator
Buna ziua d-le Vasile. Ma intereseaza pentru sotul meu Vasile care a lucrat si el la IMMUM ca strungar, am inteles ca nu va da adeverinta pentru grad dar nu se da nici pentru sporul de noapte? tel . meu este 0747229580 daca sunteti amabil sa-mi spuneti.Multumesc.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.