Întreabă pe forum Conectare
Întreabă pe forum
Forum avocaţi > Dreptul muncii

Firma se dizolva, e legal sa mă bage în șomaj dacă eu abia ies din creștere copil și intru în alt co

11-06-2016
Vizitator
Sunt angajata cu contract pe perioada nedeterminata, din 2014 și pana pe 7 iulie 2016 când copilul meu urmează sa împlinească 2 ani sunt în concediu de maternitate, sunt insarcinata din nou în 6 luni urmează sa nasc în septembrie normal când primul copil împlinește 2 ani eu ar trebui sa intru în concediul prenatal de la 7 luni și 10 zile toate bune și frumoase pana când am anunțat firma de situația mea, contabila mi a zis ca eu numai am nici o treaba la ei pt ca firma sa dizolvat sa vin sa mi dea decizia pt șomaj..așa dintr o data sunt sg pe care o baga în șomaj ceilalți colegi lucrează în continuare! E legal ce mi fac ei? La al 2 lea copil voi mai putea lua idemnizatie? Va rog ajutați mă cu un sfat numai știu cu cine sau unde sa merg sa aflu dacă e legal , mi se pare o discriminare din partea lor dc doar pe mn mă baga în șomaj? ?
Răspunde
 26-07-2016

BUCURESTI
0766321314
avocatib@yahoo.com
https://www.google.ro/amp/s/m.stirileprotv.ro
Facebook
In primul rand trebuiesc luate informatii (care se platesc) de la Registrul Comertului sa se vada daca intradevar societatea este sau nu dizolvata sau in insolventa sau radiate, etc

Avocat IRINA BUDA in cadrul Baroului Bucuresti de peste 20 ani. Drept de a reprezenta si pune concluzii inclusiv la Inalta Curte de Casatie si Justitie Adresa mail avocatib@yahoo.com Doar pt. programari tel 0766321314 (L-V intre orele 8 - 18)
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.