Forum avocaţi > Dreptul muncii

INDEMNIZATIA DE CONCEDIU

28-06-2016
Vizitator
buna ziua! sunt angajat la o statie GPL si urmeaza sa intru in concediu deoarece pe statie am ramas doar 3 persoane pt ca 1 coleg a fost concediat seful a decis ca pe perioada concediilor sa imi ia indemnizatia si sa plateasca un alt angajat care este detasat de pe alta statie. as dorii sa stiu daca este legal sa imi ia mie indemnizatia si celorlalti colegi pt a plati acea persoana sau este problema firmei sa asigure personal pe statie care sa poata da concediile?

Va Multumesc!!
Răspunde
 01-07-2016

Bună ziua. Sunt însărcinată in saptamana 32 si as vrea sa știu dak pot sa iau indemnizație pt bebe, am lucrat la o firma 4 ani si 3 luni neintrerupt pana anul trecut pe adica dupa data de 3 mai 2011 pana pe13 iulie 2015 , apoi mi-am dat demisia cu drept de somaj si dupa 4 noiembrie 2015 pana pe 4 decembrie 2015 am mai lucrat o luna la o alta firma. Oare pot face ceva pt a obține indemnizația???? Menționez k trebuie sa nasc la jumătatea lunii august.
Răspunde
 01-07-2016
Vizitator
Buna pitica mea împlinește 2 ani în 31 oct dar mă reîntorc la serviciu la 1 sept 2016.beneficiez de stimulentul de inserție? Soțul nu va lua acea lună de concediu
Răspunde
 07-07-2016
Vizitator
Buna ziua. As dori sa stiu care va fi suma indemnizatiei lunare daca intru din CCC in alt CCC cu cel de-al doilea copil...cu primul am sta 2 ani, 1200 ron. Va multumesc anticipat
Răspunde
 07-07-2016
Vizitator
Bună ziua!
Întrebarea mea se refera la indemnizația de creștere copil. Am lucrat intre 01.04.2015 - 09.05.2016 , când mi am depus demisia cu art 55 b. Acum, la 2 luni după demisie, nu lucrez și sunt însărcinată în 1 luna. Făcând un calcul cu încă 8 luni, as împlini aproximativ 24 luni de la data de 01.04.2015. Ma încadrez pentru primirea indemnizației, cu cele 13 luni lucrate în acești 2 ani? . Va mulțumesc!
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.