Forum avocaţi > Dreptul muncii

Neplata angajatorului

02-07-2016
Vizitator
Buna, numele meu e Emilia. In data de 16 ianuariei 2016, am fost angajata la o pizzerie bistro. Am semnat un contract de munca de 8 ore dar la itm am fost inregistrata cu 1 ora de munca. Stiu ca m-am interesat. In data de 24 ianuarie firma respectiva s-a inchis.In schimbul vechi firme acelasi patron si-a deschis o alta firma la care eu am semnat un alt contract de 8 ore. La noua firma eu am fost angajata din data de 16 martie( aceiasi data in care prima firma s-a inchis) cu 8 ore. In data de 23 iunie am vorbit cu patronul si i-am spus ca din data de 24 iunie imi voi scrie demisia. Prin urmare mi-am scris demisia si i-am inmanat-o, acesta mi-a rupt demisia si eu i-am spus cã voi scrie alta, mi-a spus,,pixul scrie". Motivul ptr care mi-am dat demisia a fost conditiile de munca, in pizzerie nu era aer conditionat si lucram cate 16 ore pe zi, doua zile cu doua. La sfarsitul luni eu trebuia sa imi iau salariul, lichidarea si bani ptr zilele de concediu aferente lucrului. Am vorbit cu patronul si mi-a spus sa nu ma gandesc la bani ca nu imi va da nici un leu. Tin sa precizez ca in aceste 5 luni de zile eu nu am semnat nici un stat de plata sau ceva care sa dovedeasca ca am primit vreun leu din salariul de 1000 de lei promis. Intrebarea mea este? Ce pot face ptr a--mi recupera drepturile?
Răspunde
 02-07-2016

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Este un abuz din partea angajatorului si o incalcare flagranta a prevederilor Codului Muncii.
Va trebui sa va obtineti drepturile salariale printr-o actiune in instanta, cu notificarea prealabila a angajatorului.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.