Forum avocaţi > Dreptul muncii

Va rog frumos sa ma ajutati cu o parere

14-07-2016

Mentionez ca sunt angajat din data de 16.05.2016 pe o perioadă nedeterminată.Azi 14.07.2016 mi am cerut salariu si ma tot minte ca maine maine si tot asa.Mentionez ca in contract am 1200 lei pe care mi ia virat in banca restu la negru dar pe contract am 8 ore si eu lucram zilnic inclusiv sambata duminica zile de sarbatoare cate 12-14 ore cum sa procedez daca ma dat afara sami recuperez macar banii pe ore suplimentare daca pot sa recuperez ceva
Răspunde
 15-07-2016
Bucuresti
0744900820 (Doar pt. programări)
Bună ziua!

Există un registru de pontaj sau alt docuemnte care atestă prezența dvs. la muncă zi de zi în perioada neplătită?

Cu ce articol vi s-a desființat contractul de muncă?

În principiu se poate rezolva în justiție, am mai avut astfel de cazuri.

Cu stimă,
Avocat Serni Viviana-Carmen
Asistare și reprezentare în domeniul dreptului muncii, penal și civil.
0744900820
carmenvivianaserni@gmail.com

Avocat Serni Viviana-Carmen,
experiență 10 ani de avocatură în drept penal, civil, muncii, mărci, CEDO
Oraș principal de activitate -București, dar lucrez și în țară!
0744900820
carmenvivianaserni@gmail.com
Răspunde
 08-08-2016
Vizitator
Aș avea și eu o întrebare.Am participat la un cocurs cu posturi pe perioadă nedeterminată,am luat examenul,am făcut și protecția muncii.Prima zi de muncă a fost pe 28.07.2016 în care s-a făcut și protecția muncii.Oficial eu nu am semnat nici un contract de muncă.În prima zi ni s-a dat grila de salarizare ,nu mia convenit salariu și pe 29.07.2016.am mers să-mi dau demisia dar a zis că îmi desface contractul de muncă disciplinar.Am rămas la muncă și pe 29.,după care pe 1.08.2016.nu am mai mers la muncă.Mergănd și verificănd la ITM.figurez cu contract activ.Am mers înapoi să depun o cerere în care am solicitat încetarea contractului de muncă în perioada de probă stipulată în contract.Nu mi-a primit-o menționând să aștept că se desface disciplinar.Vă reamintesc oficial nu am semnat nici un contract.Cum ar trebui să procedez mai departe?.Am uitat să vă spun e instituție de stat.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.