Forum avocaţi > Dreptul muncii

Contestatie la desfacere contract de munca in CM

23-09-2016
Vizitator
Am fost director adjunct al unei fabrici (ELJ AUTOMOTIVE Titu) si eram in perioada de proba . Deoarece am lucrat 10-12 ore pe zi + 2 ore traseul dus intors , am suprasolicitat organismul si intr-o zi de luni deoarece ma simteam f:rau am fost la spital , mi-au facut analiza sangelui si m-au si int.ernat .
Am anuntat telefonic secretara sa-ùi faca o adeverinta si am rugat-o sa mi-o trimiat prin mail .
A doua zi am sunat-o si a spus ca este la semnat iar a treia zi m-a sunat responsabila resurse umane si mi-a comunicat ca mi s-a desfacut contractul de munca fiind in perioada de proba .
Am angajat un avocat dar din nefericire am pierdut ( s-a imbolnavit subit la ultima sedinta si am pierdut in prima instanta ) apoi in loc sa faca recurs la prima instanta a facut direct apel la curtea de apel unde datorita formularii cererii am pierdut .
Acest lucru s-a intamplat in 2015 . Mai exista vre-o posibilitate sa mai atac aceasta hotarare .Mai mult nu mi-au platit nici Concediul medical nici angajatorul nici casa de asigurari
Răspunde
 25-09-2016

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Mult prea tarziu este acum sa mai faceti ceva!
Au trecut termenele de a mai putea ataca.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.