Forum avocaţi > Dreptul muncii

Sesizare CEDO

29-10-2016
Vizitator
Buna seara
Va rog sa ma indrumati ce trebuie sa fac
In luna iulie am trimis o sesizare la CEDO prin posta. Trimiterea s-a efectuat cu confirmare de primire. Deoarece nu am primit confirmarea de primire am facut o reclamatie la posta. pentru a afla stadiul trimiterii.
la scurt timp dupa trimiterea reclamatiei am primit un plic prin care eram instintata ca sesizarea mea la CEDO este inadmisibila
in luna octombrie Posta mi-a comunicat ca trimiterrea mea la CEDO nu a fost inmanata si s-a pierdut
Ce pot face in aceasta situatie. Pot trimite sesizarea la CEDO atasand si adresa Postei prin care am fost instintata ca trimiterea nu a fost inmanata destinatarului.
Mai exista un alt for international unde pot face sesizarea?
Cu stima
Eliza
Răspunde
 03-11-2016

Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3
0729974369 (Doar pt. programări)
cabinetavocatvasile@yahoo.com
Buna ziua,

Din moment ce v-a venit o instiintare de la CEDO prin care vi se spune ca cererea dvs. este inadmisibila, in mod evident CEDO a primit sesizarea dvs. Nu cred ca dovada de la Posta prin care se spune ca CEDO nu a primit trimiterea dvs. are vreo importanta pentru CEDO din moment ce ei s-au pronuntat pe admisibilitatea sesizarii dvs. (si deci au primit sesizarea).

Avocat Alexandra Vasile
tel. 0729974369
Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com
Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 04-11-2016

Bucuresti
0736423312 (Doar pt. programări)
av.ralucaifrim@yahoo.com
Buna ziua,

In acest caz nu, intrucat CEDO s-a pronuntat pe admisibilitatea cererii dvs. Este evident ca ei au primit cererea.
Insa, avand in vedere ca cererea dvs a fost declarata inadmisibila, trebuie vazute motivele pentru care Curtea s-a pronuntat in acest sens - probabil neindeplinirea unor conditii de sesizare a Curtii, insa trebuie analizate exact aceste motive si trebuie vazut daca nu cumva veti putea indeplini in viitor aceste conditii de sesizare a CEDO si astfel sa mai formulati inca o cerere.
In majoritatea cazurilor, aceste cereri la CEDO se trimit inainte ca toate faze procesuale din Romania (toate etapele procesului) sa se fi incheiat. Si atunci este evidenta inadmisibilitatea unei cereri la CEDO. Daca sunteti in asemenea situatie, trebuie sa parcurgeti toate faze procesului aici in tara (fond, apel, recurs - daca este cazul) si abia apoi sa faceti o sesizare la CEDO.

Av. Raluca Ifrim - Baroul Bucuresti (17 ani experienta)
tel: 0736.423.312
Doar pentru programari
e-mail: av.ralucaifrim@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.