Forum avocaţi > Dreptul muncii

Cum pot obtine adeverinta privind grupa a II-a de munca?

08-12-2016
Ploiesti

-Firma s-a desfiintat si arhivele au fost preluate de alta firma X.
-Am facut cerere la firma X si nu imi poate da adeverinta privind grupa de munca deoarece , spune ei : "nu exista documente doveditoare."
-In cartea de munca nu este trecuta grupa, dar pe adeverinta de vechime data de firma X care a preluat arhiva scrie clar : " spor vechime in munca , spor vechime in petrol si spor in conditii grele de munca." Aceste sporuri apar si in cartea de munca.
-Perioada lucrata 19.07.1977 pana la 26.05.2007 , ca strungar , lacatus mecanic , stivuitorist.
-Colegii mei au dat in judecata firma X care a preluat arhiva, dar e de durata, n-au niciun raspuns , bani cheltuiti degeaba, si atata timp cat nu exista acte doveditoare , firma X nu poate elibera adeverinte privind grupa de munca , deci nu sunt sanse de castig.
-Ce se poate face in acest caz ? Grupa de munca ramane principala problema ..25 de ani de grupa a 2 -a care mi se cuvin, beneficiu : reducerea varstei de pensionare.
Va multumesc!
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.