Forum avocaţi > Dreptul muncii

Taxe pentru pfa

10-12-2016
Vizitator
Bună ziua. ce cod caen ar trebui să aplic la un pfa să cuprindă toate taxele? și care ar fi procentul? Mulțumesc
Răspunde
 10-12-2016

Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3
0729974369 (Doar pt. programări)
cabinetavocatvasile@yahoo.com
Buna ziua,

Codul CAEN se stabileste in functie de activitatea pe care vreti sa o desfasurati ca si pfa. Drept urmare, intrebarea dvs. nu este clara.

Avocat Alexandra Vasile
tel. 0729974369
Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com
Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 12-12-2016
Vizitator
Azi 12 dec in jurul orei 16.20 am fost prezenta la politia rutiera in Constanta in urma invitatiei telefonic in aceasta dimineata.Cu 3 saptamini in urma am avut ghinionul sa ma opreasca un politist rutier cum ca am depasit viteza in localitate in urma controlului ma-m trezit fara numere si talon ca nu am avut hirtia verde ce arata ca masina este asigurata si d-nul nu a binevoit sa verifice codul de asigurare care il aveam pe mail.Au trecut vreo 3 zile timp in care am aflat ca trebuie sa fac cerere pentru ami fi pastrate documentele pentru ca este un termen de 15 zile apoi politia romina este obligata sa trimita documentele in tara de origine a autoturismului!Am facut cererea pe data de 21 am inregistrat-o la comandant ,dumnealui ma asigurat ca ma va suna ,nu m-a sunat am asteptart o saptamina adica pe data de 25 am mers la ghiseu sa intreb ce se intimpla raspunsul a fost asteptati ca o sa vi se raspunda,,,,am mai asteptat o saptamina si am mers din nou la ghiseu 09 dec. de data aceasta cu succes .Am primit placutele si talonul inapoi!Bucurie mare eu facusem contestatie procesului verbal!Azi 12 dec primesc tel. de la o doamna angajata la politia rutiera care ma invita la politie cu documentele!Am mers fara documente sa aflu ce se intimpla de fapt !Nu aflu nimik doar primesc amenintari de la doamna respectiva cum ca vom avea RAZBOI si ca sa nu mai circul cu masina ca altfel voi fi urmarita de INTERPOL......Si ma intreb acum ce am facut eu sa primesc razboi de la o institutie publica si ce am facut sa fiu urmarita de interpol?Sint intrebari la care doamna nu a putut sa raspunda probabil nu a stiut....Am nevoie de citeva sfaturi Va multumesc anticipat
Răspunde
 14-12-2016

Bucuresti
0736423312 (Doar pt. programări)
av.ralucaifrim@yahoo.com
Buna ziua,

Inteleg ca ati facut contestatie la procesul-verbal. Asteptati cursul procesului.
Cat priveste amenintarile...prefer sa nu comentez...

Av. Raluca Ifrim - Baroul Bucuresti (17 ani experienta)
tel: 0736.423.312
Doar pentru programari
e-mail: av.ralucaifrim@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.