Forum avocaţi > Dreptul muncii

Incetarea contractului de munca, conf art 31 alin 3 in perioada de proba

06-02-2017
Vizitator
Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu un raspuns privind , sansele contestarii in instanta a decizei de incetare a contractului de munca conform art 31 codul Muncii alin 3 ;
Am argumente priviind lipsa evaluarii formale, nu am avut suficient suport de instruire , nu au fost comunicate clar atributiile principale , etc;
Mentionez ca m-am angajat pe o pozitie de conducere in 2.11.2016 si am primit notificare de incetare incepand cu 6.02.2017; Perioada de proba este de 120 zile calendaristice cf CIM, dar codul muncii prin art 31 incetarea CIM oricand , de catre ambele parti.
Răspunde
 10-02-2017

Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3
0729974369 (Doar pt. programări)
cabinetavocatvasile@yahoo.com
Buna ziua,

Din pacate in situatia in care contractul individual de munca a incetat prin expirarea perioadei de proba, nu prea aveti sanse de castig in instanta. Doar daca s-a dispus incetarea contractului de munca inainte de expirarea perioadei de proba ati avea sansa de a obtine anularea deciziei de incetare.

Avocat Alexandra Vasile
tel. 0729974369
Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com
Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.