Forum avocaţi > Dreptul muncii

Președinte comisie licitație online in SEAP

28-02-2017
Vizitator
Bună seara . Am și eu o întrebare daca ma puteti ajuta cu un sfat. Lucrez la un spital în compartimentul Administrativ Aprovizionare. În unitate există compartiment Achiziții Contractare. Persoana care lucrează în acest moment la Achiziții ( care e si insarcinata in luna a 4-a) a făcut un referat prin care am fost numită președinte de comisie la o licitație online in SEAP. Mentionez ca am făcut un curs de achiziții publice în luna octombrie 2017 de 5 zile iar pe certificatul acelui curs scrie initiere/perfectionare utilizare SEAP. Este normal și legal să fiu numită ca și președinte în situația în care există o persoană care lucrează în acel compartiment și are specificat în fișa postului aceste proceduri - procedura simplificata? În referat menționează că are mai multe proceduri în derulare și volumul de munca este mare. Oricum achizitiile directe ( cam un sfert din Planul anual al Achizitiilor Publice al unitatii) sunt realizate de compartimentul Administrativ Aprovizionare (am colegi care le au trecute in fisa de post). Menționez că eu sunt încadrată ca Referent I cu studii superioare si pana in prezent de cand a aparut legea 98/2016 nu am fost numita in nici o comisie de licitatie si nici macar nu am avut acces la vizualizarea procedurilor simplificate. Ce ma sfatuiti sa fac in situatia aceasta (intrucat se doreste si ca eu sa preiau aceste proceduri pe perioada cat persoana din compartimentul Achizitii va fi in concediu ingrijire copil)?.Vă mulțumesc.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.