Forum avocaţi > Dreptul muncii

Am aflat de curand ca nu am contract de munca.

09-03-2017
Vizitator
Buna ziua . De curand am aflat ca nu am contract ul de munca legal . Adica lucrez de 2 ani la o firma la care am semnat contractul pe 8 ore dar nu am primit niciun exemplar . Am aflat de curand ca timp de 2 ani nu mi s-a platit nimic la acel contract eu figurand ca am lucrat intr-o luna chiar si o ora . In momentul de fata din luna a 8 al anului 2016 pana in prezent nu figurez cu contract de munca la ITM . Ce ma sfatuiti sa fac ?
Răspunde
 12-03-2017

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Luati legătură cu angajatorul si solicitați explicatii. Amenintati cu plângeri la ITM si politie, mai ales dc v au reținut si nu au virat contributiile.

Pt perioada anterioara cel mai probabil va fi nevoie de o reconstituire a vechimii si a stagiului de cotizare printr un proces in instanta.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 12-03-2017
Vizitator
Am anuntat angajatorul , dar nu a recunoscut nimic spunand ca este o eroare la ITM si mi-a dat contractele pe care le semnasem dar xeroxate si pe spatel contractului fiind scris altceva care nu avea legatura cu contractul meu deci contractul pe care mi la dat nu este unul legal . Contabila spunandui ca contractul meu nu este in regula si o sa aiba probleme am auzit asta fara ca ele sa stie ca eu ascult discutia . Am amenintat cu plangere la ITM dar nu am rezolvat nimic spunand in continuare ca este eroare si ca ea imi va marii salariul daca sunt "cumintica"... . Ce pot sa fac in situatia asta?
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.