Forum avocaţi > Dreptul muncii

Accident de munca

05-04-2017
Vizitator
Vizitator
Buna ziua

Am avut un accident de munca eu find bucatar am alunecat si cazut pe pardoseala umeda si murdara(fractura col femural cu protezarea soldului Stg si posibil urmeaza si protezarea celui Dr dupa cel putin 6 luni de la operatie din spusele medicului ortoped) la data de 14.01.2014 in Jud HD si am formulat o petitie catre ITM HD deoarece angajatorul nu a declarat AM nu imi plateste Concediile Medicale (si mai nou a inchis si CIM cu data de 4.04.2017 eu fiind in CM dar avand CIM pe perioada determinata pana la data de 15.03.2017)nefiind in regula cu absolut nici o norma SSM (descoperind foarte multe nereguli ITM) dupa cum reiese din adresa primita de catre mine de la ITM dar nu au finalizat cercetarea deoarece eu am depus petitia pe data de 28.02.2017 si controalele la angajator au fost facute pe data de 13-14.03.2017 .Rog a imi preciza daca pot face plangere la Parchet pana imi trimit cei de la ITM Procesul Verbal de constatare sau daca cumva ITM sesizeaza direct Parchetul deoarece AM este momentan din privinta mea cu incapacitate de munca. Si mai am rugamintea daca este un avocat din zona HD si crede ca ma poate reprezenta in aceasta cauza rog a ma contacta e-mail itscbe1@yahoo.com
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.