Forum avocaţi > Dreptul muncii

Concediu pstnatal dupa intrerupere contract munca

10-05-2017

Lucrez in invatamant, angajata pe perioada determinata pana pe data de 31 august 2017 (atunci voi avea 8 ani intregi in campul muncii). Urmeaza sa nasc in perioada 1 - 15 august. Dupa ce nasc sunt obligata sa intru in concediu postnatal 42 de zile. Dupa data de 31 august nu voi mai figura ca angajat al scolii si am inteles ca postnatalul imi va fi acoperit de Casa de Asigurari de Sanatate (ei preluandu-ma cand imi inceteaza contractul de munca). Eu am aceasta posibilitate (sa imi acopere Casa de Asigurari de Sanatate concediul postnatal) sau posibilitte de a merge in sedinta publica la 1 septembrie 2017 si sa imi iau un alt post, urmand ca scoala respectiva sa imi plateasca postnatalul (varianta care nu imi convine deoarece se asteapta mult la sedinte, ar trebui sa merg la scoala respctiva etc. si nu voi fi capabila cu copil nou - nascut de asa ceva). Intrebarea mea este in ce masura ma afecteaza daca nu mai imi iau post dupa 31 august si o parte din concediul postnatalul imi este acoprit de CNAS, nu de angajator? Multumesc!
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.