Forum avocaţi > Dreptul muncii

Datorie credit online de la ifn ,,ocean credit"

16-09-2017
Vizitator
Buna ziua,am o problema si as dori sa stiu daca m-ati putea ajuta cumva...o sa va povestesc pe scurt...ideea este ca anul trecut am accesat un credit online de la un ifn ,,ocean credit" in valoare de aproximativ 400 lei,creditul a fost accesat online trimitand ci meu scanat si un extras de cont,ideea pe scurt ar fi faptul ca acest eu am luat acesti bani (400 lei) pt o terta persoana care ulterior nu a achitat acesti 400 de lei iar acum am primit un sms de la ocean credit ifn ca am un total de plata in valoare de aproximativ 3000 lei,deci anul am luat 400 lei iar acum am de plata 3000 lei,este o suma foarte mare si parerea mea ca este o hotie pe fata,va rog frumos sa-mi spuneti cum ar trebui sa procedez...multumesc frumos!!
Răspunde
 16-09-2017

Campina

aurora.ciorobea@opticnet.ro
Orice credit este purtator de dobanda. In momentul in care ati accesat creditul respectiv, trebuia sa stiti care sunt conditiile de restituire, dobanda aferenta, comisionul etc. Mai ales ca imprumutul standard extra scurt, are ca prima conditie restituirea in maxim 12 saptamani. Nimeni nu este interesat ca ati luat banii pentru altcineva.In timp, suma creste, insa acest lucru trebuia sa il stiti cand ati accesat imprumutul, si sa va faceti socotelile, sa stiti cat veti avea de plata daca intarziati. Dvs. sunteti cel obligat la plata, deoarece dvs. ati luat imprumutul, si apoi va puteti indrepta impotriva tertei persoane, careia i-ati dat banii.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.