Forum avocaţi > Dreptul muncii

Refuzul de a desface contractul de munca

11-10-2017
Vizitator
Buna ziua, din 25 Iulie tot cer sa mi se desfaca contractul de munca dar fara nici un rezultat.In 21 Septembrie am trimis o demisie fara preaviz ,fiind destul timp din 25.07 zile de preaviz ,dar mi-au comunicat ca numai cu preaviz il desface ,mentionez ca mii de probleme sant la aceasta firma,ore in plus neplatite,salar doar pe jumatate trecut in contract,fara zile libere si sarbatori legale?Cui sa ma adresez??am depus deja 2 sesizari la ITM dar nimic,cred ca au prea mare influenta in oras.Ce sa fac?
Răspunde
 11-10-2017

BUCURESTI
0766321314
avocatib@yahoo.com
https://www.google.ro/amp/s/m.stirileprotv.ro
Facebook
ITM-ul doar tine evidenta contractelor de munca si sunt sub cei de la INSPECTIA MUNCII care controleaza aplicarea unitara a legilor si a altor acte normative care reglementeaza domeniul muncii, relatiile de munca, securitatea si sanatatea in munca la toate persoanele juridice si fizice din sectorul public, mixt, privat si alte categorii de angajatori, cu exceptiile prevazute de lege.
Deci v-ati adresat gresit.
Este ok ca ati trimis demisia. Ar trebui sa le faceti o cerere de comunicare DECIZIE INCETARE CONTRACT DE MUNCA.
Dupa ce va comunica aceasta decizie puteti sa o atacati daca nu corespunde cu realitatea. Pana atunci nu vad ce sa faceti.
Eventual sa sesizati Inspectia Muncii. si la ITM sa vedeti nr de contract de munca. Poate nu a fost inregistrat si nu au ce sa inceteze?

Avocat IRINA BUDA in cadrul Baroului Bucuresti de peste 20 ani. Drept de a reprezenta si pune concluzii inclusiv la Inalta Curte de Casatie si Justitie Adresa mail avocatib@yahoo.com Doar pt. programari tel 0766321314 (L-V intre orele 8 - 18)
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.