Forum avocaţi > Dreptul muncii

Concediu de odihna suprapus cu concediu de crestere al copilului

18-11-2017
Vizitator
Buna in 17 ianuarie 2016 am nascut am stat im concediu de maternitatepana la sfarsitul luni martie. Mi-am pregatit dosarul pentru concediul de crestere al copilului, moment in care am mers la munca sa pregatim actele necesare, doamna de la resurse umane mi-a spus ca trebuie sa imi dea zilele de concediu de odihna ,lucru care mi sa parut ciudat ca nu aveam nevoie de concediu odata ce eram deja in ccc dar mi-a zis ca asa se procedeaza.Pe 16 octombrie 2017 m-am intors la munca si mi-am depus dosaru de supliment de insertie ,o luna mai tarziu m-am trezit cu o scrisoare ca am incasat necuvenit suma de 1200 repezentand indemnizatia de pe luna aprilie exact luna in care doamna de la resurse m-a pus sa-mi iau concediu de odihna .acum vine si intrebarea mea cine a gresit , cat de corect e cum sa procedat in acest caz .din punctul meu de vedere eu am avut dreptul la acei bani si de asemenea si de bani de pe zilele de concediu de odihna va rog sa ma lamuriti si pe mine .pot face ceva sau sunt buna de plata?
Răspunde
 21-11-2017

Campina

aurora.ciorobea@opticnet.ro
Greseala a fost la depunerea dosarului pentru concediul de crestere a copilului. Ceea ce primeaza este acel concediu, nu CO.Pentru anul 2016 deoarece ati fost in CCC nu aveti drept de concediu de odihna. Ceea ce trebuie restituita este indemnizatia de CO, nu cea de CCC.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.