Forum avocaţi > Dreptul muncii

Sistemul bugetar....PCR

11-01-2014
Vizitator
In urma unei discutii in contradictoriu cu directoarea generala a urmat un sir de controale cu dedicatie care s-au finalizat prin desfacerea contractului de munca pentru absenta mea de la sevici timp de jumatate de luna (total neadevarat) motivata prin faptul ca nu eram semnat in condica(greseala pe care mi-o asum),in schimb prezenta mea poate fi dovedita prin alte procese verbale din zilele cu pricina si bineinteles de colegi.Este clar ca va trebui sa contest decizia in instanta.Subiectul ii picant tare in contextul in care este vorba de asistenta sociala si are implicatii politice cu tente de Caragiale.....mi-ar prinde bine un sfat si un avocat specializat pe conflicte de munca.........si mult stomac pentru sistem
Răspunde
 12-01-2014

Bucureşti
0726307109 (Doar pt. programări)
asurdescu@gmail.com
http://avocatcivil.net
Facebook
Silviu a scris pe 10-01-2014:
controale cu dedicatie care s-au finalizat prin desfacerea contractului de munca pentru absenta mea de la sevici timp de jumatate de luna (total neadevarat)

Dacă starea de fapt este cea relatată de dvs., concedierea este nelegală și va trebui să o contestați. În primul rând, în temeiul art. 76 din Codul Muncii, angajatorul va trebuie să argumenteze în decizia de concediere ce anume a determina concedierea (motivarea în fapt), şi în drept, adică să precizeze temeiul legal pe care își bazează această decizie.
Motivarea în fapt presupune descrierea în decizie, a abaterilor/abaterii grave sau repetate pe care le-ați fi săvârșit.
Puteți să îmi trimiteți decizia de concediere pe e-mail-ul de mai jos dacă vi s-a comunicat și preavizul pentru a vă comunica dacă există șanse de admitere a unei contestații de concediere. Este recomandabil să vă adresați unui avocat pentru că instanța vă va putea obliga la plata cheltuielilor de judecată către angajator în cazul în care depuneți o contestație nefondată.

Tel: 0726307109
E-mail: asurdescu@gmail.com
Www: http://avocatcivil.net
Sediu: B-dul Dimitrie Cantemir, nr. 27, bl.1, sc. A, et. 1, ap. 36, Sector 4, Bucureşti
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.