Bună ziua, lucrez de 3 ani jumate la o firma, acum 1 an jumate șeful meu însurat pe care îl admiram mult a făcut un pas spre a avea ceva cu mine, de menționat ca el nu mai purta verigheta și mi-a spus ca dorm separați și ca stau doar pentru copil dar el vrea sa fie fericit. Îl știam de 2 ani și credeam ca îl cunosc. Am intrat în treaba asta cu el. Când după câteva luni a reînceput sa poarte verigheta i-am reproșat ca m-a mințit și m-a pus la punct spunandu-mi ca e șeful meu sa am grija cum vorbesc cu el. De atunci a încercat sa intre din nou în gratiile mele, am trecut peste, a spus ca vrea un copil cu mine, dar în același timp își aduce soția la lucru provocând discuții despre planurile lor intime, ca a doua zi când eram nervoasa din nou sa îmi atragă atenția ca nu am drept sa îi reproșez, și oricum lucrurile alea sunt de fațada și el la mine tine. M-a sucit asa aproape un an, intre "ești femeia vietii mele" si "ce-i cu atitudinea ăsta? ??" cand il prindeam cu minciuna si ii reprosam. Intre timp a angajat un om care lucra în aceeași clădire cu noi și care urla mine și mă jignea pentru ca are o problema cu mine, și deși admitea ca omul ăla are probleme l-a angajat cred eu sa mă pună la punct pentru ca nu este un om competent (se poate demonstra) și l-a lăsat și aici la firma sa mă jignească spunând ca treaba lui de șef nu este sa împace oamenii. Apoi soția lui a aflat de noi, el evident a dat vina pe mine si ea m-a sunat , , eu la vremea aia am incercat sa "tac si sa inghit", cum e vorba. Treaba e ca după atâtea abuzuri comise de colegul meu și am fost deseori neindreptatita (chiar daca ulterior am demonstrat ca am avut dreptate si ca s-a mintit impotriva mea) m-am simtit ca intr-un complot sa plec, deci dupa ultimul incident mi-am dat demisia. Dar pe cine a adus în locul meu? O prietena a soției șefului cu un salar nejustificat de mare, ca al unei colege de 2.5 ani, doar pentru jumate din munca mea. Eu eram în preaviz. I-am dat mesaj ca nu mi se pare corect ce face mai ales ca a adus-o sa îmi dea peste nas pentru ca tipa îmi povestea fără sa o întreb ce bine se înțelege șeful meu cu soția lui (învățată de ea probabil) După ce el îmi garanta ca sta doar din obligație, desi practic nu mai este nimic intre noi tot m-am enervat, deja orice lucru cu intentia de a ma rani ma enerva, gestul.Dar m-a sunat înapoi cu ea de fata sa mă umilească sa îmi spună ca nu am niciun drept sa îi cer socoteala, eu l-am provocat sa pună telefonul pe speaker sa afle soția lui ca nu eu sunt de vina,ca el m-a mințit, eu nu am stiut in ce ma bag, m-au jignit amândoi și eu la fel după. Ce e de făcut? E greu de exprimat ce simt după un an și ceva în care un om în care credeam si pe care îl admiram și care înainte cu o zi spunea ca îi este dor de mine și apoi cu ea de fata "sa i-o s*g". Niciodată nu a mai vorbit așa cu mine, dar era ea de fata. Cu câteva zile înainte îmi spunea ce greu îi este ca o sa plec. Acum vreo 3 luni l-am sunat si i-am spus sa nu mai incercr niciodata nimic ca e gata, dar nu a tinut cont. Am un program de inregistrat convorbiri si am avut discutii inregistrate care sa demonstreze ca m-a mintit si m-a vrajit.Eu întotdeauna mi-am făcut treaba, am stat deseori peste program și am venit când a trebuit și am făcut mai multe decât postul meu. Se poate demonstra, profesional nu îmi poate reproșa nimic. Dacă șterge mail-urile trimise târziu peste program de la lucru eventual sa minta ca nu îmi fac treaba. Cunoscandu-l tot el va vrea sa facă ceva împotriva mea. Mulți oameni vechi care ii erau apropiati au plecat cu scandal. E un fenomen. Ce pot sa fac sa mă apar de el? |
|