Forum avocaţi > Dreptul muncii

Neplata drepturilor banesti pe o perioada de cateva luni

06-02-2018
Vizitator
Buna ziua , am fost angajata in perioada 2013 - 2016 la Sc Metropolis Bets cu sediul in Bistrita , dar pentru luna martie - aprilie 2016 nu am mai primit salariul , firma intrand in insolventa . Deasemenea in perioada septembrie 2016 - 16.06. 2017 am fost angajata la Sc Monte Calm Srl cu sediul in Bistrita ( eu sunt din Bihor si aici era punctul de lucru ) si aceasta firma a intrat in faliment si nu a mai achitat salariile pe perioada martie - iunie 2017 . Am facut sesizare la ITM Bistrita si mi s-a recomandat sa ma adresez instantelor judecatoresti . Deci trebuie sa imi caut un avocat pentru solutionarea acestei probleme ?
Răspunde
 06-02-2018

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Buna ziua,
Da, asa este. Pentru neplata drepturilor salariale trebuie sa obtineti o hotarare judecatoreasca.
Pentru aceasta trebuie depusa o actiune in instanta, la Tribunal - sectia litigii de munca.
Daca va descurcati singura, cu redactarea actiunii si cu prezenta in instanta, nu este obligatoriu sa va cautati un avocat.
Daca nu va descurcati, atunci este indicat sa cautati un avocat, in special , din zona dvs. pentru ca acesta sa va conceapa actiunea , sa formuleze raspunsul la intampinare precum si sa raspunda eventualelor exceptii invocate de societatile parate; sa va reprezinte la termenele din proces.
Fiind vorba de doua contracte de munca, de doua societati, va fi nevoie sa deschideti doua actiuni in instanta.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 12-02-2018
Vizitator
Fost angajat la S.C. Monte Calm Play S.R.L care sub o alta denumire SISTEM CONSUM EXTRA SRL a intrat in insolventa dosarul 4051/112/2017 cum pot ajunge pe lista de masa credala ?
Răspunde
 13-02-2018

Campina

aurora.ciorobea@opticnet.ro
Depuneti o cerere de inscriere la masa credala.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.