Forum avocaţi > Dreptul muncii

Buna ziua

20-01-2014
Vizitator
buna ziua am fost la un interviu pt angajare si misa spus ca daca ma angajeaza ma angajaza pe 7 ani cu contract de munca sau carte de munca ceva de genu dar imi pune o clauza de 3000 mi de euro in ea si in cazul in care vreau sa plec sa le dau bani ca nu le convine sa ma formeze si dupa sa plec intrebarea este daca totusi mnumai vreu sa muncesc acolo si nu vreu sa le dau bani ce pot face sa atac in stanta ? sau ce as putea face ? sa dovedesc cumva cu adeverinta de munca ca numai sunt bun de munca ce as putea face va multumesc anticipat
Răspunde
 23-06-2015

Campina

aurora.ciorobea@opticnet.ro
Daca la angajare ati acceptat acele clauze, care oricum erau ilegale, acum le puteti invoca in instanta. Aveti doua posibiliatati: fie va dati demisia, caz in care mai ramaneti sa lucrati 20 zile, fie depuneti o cerere de incetare a CIM prin acordul partilor-care bineinteles ca nu va fi aprobata. Se va emite o decizie de recuperare a sumei de 3000 euro pe care o veti contesta in instanta ca fiind clauza ilegala.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.