Buna seara/ziua domnu avocat nu stiu cand o sa cititi acest mesaj, Acum 2 luni de zile am avut un accident la locu de munca Lucram ca tapiter, si sefii de echipa cere graba angajatilor, Din graba si o mai putin de o secunda, am ramas fara vedere, nu mai vad deloc cu ochiu drept, firma nu a oferit nimic ca protectie, lucram si in praf, si in curent, nu protejeaza cu nimic tot ce ofera este un tricou cu numele firmei, in momentul accidentarii mi-am extras singur capsa de durere am picat jos, m-am dus pana la baie, cu ajutoru unu-i coleg, crezand ca daca imi dau cu apa rece, imi va trece, nu stiam cat e de grav, unu din colegi s-a dus dupa unu dintre sefii de echipa, a venit s-a uitat la mine m-a intrebat daca vad, am zis ca nu, a zis sa merg cu el s-au adunat toti la un loc impreuna cu mine, si mi-au zis sa nu declar accidentul la locul de munca, eu la inceput am zis ca nu declar, nu am semnat nimic, am Ia doar verbal, de acolo nici macar nu a sunat la urgente..., in schimb a pus pe unu dintre soferii firmei sa ma duca pana la spitalu de urgenta Deva, ajuns acolo am stat la rand..., abea m-a luat de acolo m-a trimis la cabinetu de oftamologie..., si de la cabinetu de oftamologie din deva m-a trimis cu o ambulanta la timisoara la spitalu de oftamologie, ajuns acolo s-a uitat la mine o doamna doctor mi-a dat ceva injectii, si pe la ora 21/22 m-a bagat la operatie pentru plaga am ramas internat o saptamana dupa accea operatie, dupa am fost supus iarasi une-i interventii, a trebuit sa imi scoata cristalinu spart, am mai ramas o saptamana tot in spital la timisoara, dupa o luna si acasa cu tratament veneam la control foarte des, ochiu se simte bine zic medicii insa eu nu vad, acum sunt supus la operatia de cristalin, cristalinu find platit din bani mei..., intrebarea mea e, care imi sunt drept-urile? Find toate de la banii de concediu, despagubiri, si totul amanuntit nu am bani pentru consultatie cu un domn avocat, rog sa imi raspunda cineva si sa ma lamureasca. |
|