Forum avocaţi > Dreptul muncii

Litigii în muncă

09-03-2018
Vizitator
Bună ziua! Soția mea este angajată în instituție publică, funcționar public. Munca o desfășoară în birou. Una dintre colege a început să o înjure, jignească, amenințe cu bătaia ,toate acestea făcându -se și sub pretextul ca are pile-relații și că ei nu are nimeni ce să îi facă. La un moment dat, apelând telefonic pe soție, datorită faptului că mi-a răspuns, am auzit la unele discuții și amenințări care i se făceau soției mele. ..Ea a ajuns intr-un stagiu critic al sănătății datorită acestor factori de stres ,mai ales după ce am sesizat și șeful de servicii și directorul instituției, și am văzut că nu sa întâmplat nimic. Ce aș dori să știu este părerea dumneavoastră dacă acel apel telefonic, înregistrat de mine ,fără să știe soția se poate depune ca probă în instanță? Și dacă cele enumerate mai sus ,sunt motive întemeiate pentru chemarea în instanță a instituției cât și a acelei colege? Va mulțumesc anticipat și vă doresc mult succes în continuare! !
Răspunde
 09-03-2018

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Buna ziua.
Da se poate depune ca proba in instanta, inregistrarea acelui apel telefonic.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 09-03-2018
Vizitator
Vă mulțumesc pentru amabilitatea de a răspunde la problema noastră. .. Referitor la răspunsul dvs., vreau să știu dacă nu cumva acea înregistrare intră sub incidența legi 226 ncp. Legat de viața privată? Mulțumesc anticipat! !
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.