Forum avocaţi > Dreptul muncii

Ierarhia functiilor in instit. de stat

11-04-2018
Vizitator
Buna ziua! Lucrez la o instit.de stat in functia de director economic.Am fost in concediu medical, dupa care am fost obligat sa iau concediul de odihna. Pe perioada de 1 an si 6 luni atributiile functiei mele le-a preluat seful de birou. Acum cand m-am intors actualul director general nu vrea sa mai lucreze cu mine si spune ca atributiile mele sunt preluate prin decizie de catre seful de birou. Va rog sa-mi spunti ce am de facut?
Răspunde
 11-04-2018

Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3
0729974369 (Doar pt. programări)
cabinetavocatvasile@yahoo.com
Buna ziua,

Trebuie lamurita situatia contractului dvs. de munca. Faptul ca directorul general nu va vrea inapoi nu înseamnă ca nu va poate primi inapoi. Instituția este obligata sa va primeasca pe acelasi post atata timp cat contractul dvs. de muncă nu a încetat.

Important este să nu semnati de buna voie un acord de incetare al contractului de munca, ci sa insistați sa va intoarceti la munca pe locul oe care sunteti incadrat.

Avocat Alexandra Vasile
tel. 0729974369
Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com
Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 11-04-2018
Vizitator
Va multumesc pentru cele de mai sus. Dar pentru faptul ca directorul vrea ca documentele care imi revin ca si atributii ale functiei sa fie facute de seful de birou , iar eu sa nu mai fac nimic pentru ca el nu semneaza documentele alaturi de mine. Asa vrea el sa ma determine sa plec.
Răspunde
 11-04-2018

Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3
0729974369 (Doar pt. programări)
cabinetavocatvasile@yahoo.com
Mary a scris pe 11-04-2018:
Va multumesc pentru cele de mai sus. Dar pentru faptul ca directorul vrea ca documentele care imi revin ca si atributii ale functiei sa fie facute de seful de birou , iar eu sa nu mai fac nimic pentru ca el nu semneaza documentele alaturi de mine. Asa vrea el sa ma determine sa plec.

Este intr-adevar o situatie neplacuta. Daca nu veti reusi sa va "recuperati" atributiile, iar directorul general continua sa aiba o astfel de atitudine, nu va ramane decat sa apelati la urmatoarea persoana ierarhic superioara directorului general sau institutiei/autoritatii care controleaza institutia in care lucrati pentru a sesiza conduita nelegala a directorului general.

Avocat Alexandra Vasile
tel. 0729974369
Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com
Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.