Forum avocaţi > Dreptul muncii

Cheltiueli de judecata

09-06-2018
Vizitator
Buna ziua. Am fost citat pentru data de 20 iunie la Curtea de Apel in proces cu fostul angajator.Problema este ca eu sunt plecat din tara si ar trebui sa ma intorc abia la sfarsitul lui iulie.Lucrez ca sofer de autocamion pe comunitate si in aceasta meserie delegarile sunt de 6-12saptamani.In cazul in care aleg sa vin totusi la proces, pot cere includerea cheltuielilor acestui drum( motorina,vignete pentru masina personala) la cheltuieli de judecata sau se ia in considerare doar drumul de la domiciliul meu si pina in localitatea unde este instanta? Daca da, se ia in considerare doar drumul din Elvetia spre Romania sau si inapoi spre locul de munca? Sunt 2000km pe sens.
Multumesc.
Răspunde
 09-06-2018

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Buna ziua,
Daca nu va puteti prezenta, este indicat sa angajati un avocat. Acesta se va prezenta si va sustine interesele dvs. Nu va mai fi necesara prezenta dvs. la proces.
Daca totusi doriti sa veniti, nu veti putea cere decontarea acelor cheltuieli la care faceti referire.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 10-06-2018

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Angajați mai bine un avocat și solicitați obligarea angajatorului la plata onorariului de avocat,

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 10-06-2018
Vizitator
As fi angajat avocat daca as fi fost sigur ca voi avea de unde sa imi recuperez cheltuiala.Dar nu doresc sa imi maresc paguba deja existenta. Am apelat la un executor judecatoresc si acesta mi-a comunicat ca nu are de unde recupera banii datorati.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721

Locație: Cluj si Prahova

Puncte: 1435

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1107

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.