Forum avocaţi > Litigii

Facturi telefon

15-06-2015
Vizitator
buna ziua .Am facut un abonament la cosmote acum vreo 3 ani,inainte de implinirea unui an de cand sa facut abonamentul am plecat din tara.Am aflat ca in tot acest timp mi.au trimis tot felul de somatii .Acum 2 zile am aflat ca mi.u trimis cev de esecutare si de oprire slariu. Ce pot face in ceasta situatie? Multumesc
Răspunde
 15-06-2015
Cluj Napoca
0743142227
avdianabudusan@yahoo.com
Buna Ziua,

In masura in care nu ati intrerupt/ suspendat/incheiat contractul la momentul plecarii d-voastra din tara, chiar daca nu ati efectuat convorbirii sunteti obligata sa achitati contravaloarea abonamentului. In masura in care societatea de telefonie a urmat toti pasii si a urmat procedura in termenele legale, nu mai aveti altceva de facut decat sa oplatiti .
O zi buna

av. Diana Budusan
Răspunde
 23-11-2016
Vizitator
Am avut un contract cu Orange pentru un abonament de servicii de date mobile, incheiat pe numele unei societati. Societatea titulara a fost radiata din registrul comertului, insa abonamentul Orange a fost reinoit pe o perioada contractuala de 2 ani. In urma faptului ca nu am achitat 2 facturi, Orange a reziliat abonamentul din oficiu, desi mai aveam aproximativ 15 luni de perioada contractuala. Ulterior, Orange a cesionat creanta, iar administratorul a primit o somatie de plata pentru contravaloarea abonamentului aferent celor 15 luni ramase din perioada contractuala. Va rog sa imi spuneti ce pot face, in conditiile in care abonamentul a fost reziliat de Orange fara acordul meu. Cand m-am dus sa achit cele 2 facturi restante mi s-a spus ca abonamentul nu mai exista, dar nu ma asteptam sa primesc somatii de plata fara sa mi se explice situatia.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.