|
16-04-2019 |
 | Carp Vizitator |
| |
|
|
16-04-2019 |
 | VIZITATOR Vizitator |
| A primit cineva decize pe legea 221/2018 care a mai lucrat dupa esirea la pensie ? | |
|
|
|
16-04-2019 |
 | Virgil Vizitator |
| Felicitări,Dl.Carp!chiar mă bucur sincer pentru dumneavoastră că în sfârșit ați primit decizia.v-ati făcut timp mereu pentru noi și ne-ați răspuns cu promptitudine de fiecare data la întrebările noastre de multe ori agasante și dumneavoastră ați avut răbdare cu noi .eu deocamdată nu am primit decizia desi multi dintre colegii mei au primit deja și diferențele.sa fiți sanatos și să vă bucurați de noua pensie.o zi buna va doresc! | |
|
|
|
16-04-2019 |
 | Atlant
|
| La cei care au lucrat dupa pensionare sunt probleme cu softul.Un soft care nu ia in considerare si anii lucrati dupa emiterea decizilor de pensionare. | |
|
|
|
16-04-2019 |
 | VIZITATOR Vizitator |
| Multumesc Atlant.Asteptam sa se destepte softul si sa ne ia si pe noi in considerare. | |
|
|
|
14-05-2019 |
 | Sorin N Vizitator |
| Văd că se mai emit decizii pe Legea nr. 221/2018.Azi am primit și eu decizia. A fost emisă în data de 9 mai 2019. | |
|
|
|
14-05-2019 |
 | Gelu, Cluj Vizitator |
| Felicitări dl. Sorin! Spuneti-ne dacă corespunde punctajul acordat pe legea 221 cu calculele pe care le-ați anticipat! | |
|
|
|
15-05-2019 |
 | Sorin N Vizitator |
| Calculul este așa cum am anticipat, corespunde la a cincea zecimală.A fost utilizat numărul total de puncte din decizia pe Legea nr. 192/2015 și stagiul complet de cotizare de 20 de ani, avut la data pensionării. | |
|
|
|
15-05-2019 |
 | Gelu, Cluj Vizitator |
| Mă bucur pt. Dv. dl.Sorin N! | |
|
|
|
16-05-2019 |
 | Vasile L. Vizitator |
| Dl. Sorin, ați primit decizie dv.dar ceilalți colegi de protest de la Baia Mare nu! Poate pentru că sinteti cunoscut pe acolo și ați fost și organizator, hai sa o zicem pe aia dreaptă! | |
|
|
|
17-05-2019 |
 | Sorin N Vizitator |
| Domnule Vasile L., a fost o pură coincidență.Decizia era deja în plic, gata de expediere prin Poștă, alături de alte decizii emise probabil tot în data de 9 mai 2019, ca și a mea.Dacă la o audientă la care am fost alături de alții, pe care e adevărat că i-am anunțat că merg la CJP,îi spuneți "protest" este treaba dumneavoastră.Dacă această formă LEGALĂ de manifestare (prezența la audiențe în cadrul programului oficial de audiențe) i-ar determina pe cei de la CJP să emită mai repede deciziile, i-aș îndemna pe toți să o facă ! | |
|
|
|
23-06-2019 |
 | Aristica Vizitator |
| Domnule Carp v-asi ruga dacă știți cumva la cei pensionați după 2011 cu 14 ani Gr 1 de muncă anterior 2001 și 15 ani Gr specială lucrând în același condiții (încărcarea muniție) beneficiază de legea 221. Pe decizie sau acordat puncte aferente grupelor dar stagiul complet de cotizare a fost de 32 ani.Este femeie.Eu am primit decizia din aprilie 786 lei,dar m-am rugat pe mine să vă întreb.O seară bună să aveți și va mulțumesc. | |
|
|
|
24-06-2019 |
 | Carp Vizitator |
| Pentru a beneficia de recalcularea pe legea 221/2018 ar trebui ca anii de grupa I sa fie asimilati la conditii speciale. Postati din decizie: -Total stagiu de cotizare. Din ce se compune acesta. | |
|
|
|
24-06-2019 |
 | Virgil Vizitator |
| E cineva pe acest forum care a primit decizie de recalculare in data de 21.05?mă interesa că sa știu când o să primim diferențele.multumesc! | |
|
|
|
24-06-2019 |
 | Carp Vizitator |
| Eu cred ca diferentele le veti primi in septembrie 2019. | |
|
|
|
24-06-2019 |
 | Virgil Vizitator |
| Mi se pare cam lunga durata intre primirea deciziei și primirea restantelor daca ar fi să primesc tocmai în septembrie..am mai urmărit și alte postări și am văzut că luna următoare după primirea deciziei au primit și diferențele.nu prea ar fi corect să facă asemenea discriminări dar ne putem aștepta la orice. | |
|
|
|
24-06-2019 |
 | Carp Vizitator |
| Deciziile emise in 24/05 sunt puse in plata in iulie 2019. Totul se schimba datorita modificarii punerii in plata a pensiilor incepand cu data de 1, in loc de 14. | |
|
|
|
24-06-2019 |
 | Virgil Vizitator |
| Asta înseamnă că o să primesc diferențele în luna iulie deoarece am primit decizia în data de 21.05.va mulțumesc pentru informare! | |
|
|
|
24-06-2019 |
 | Aristica Vizitator |
| Domnule Carp va trimit Nr total puncte realizate 42,49179 din care: Nr puncte condiții normale de munca 16,45048 Nr puncte condiții speciale de munca 10,40075 Nr puncte pensie suplimentara 2,51114 Nr puncte suplimentare ptr grupe/condiții de muncă 13,12942 | |
|
|
|
24-06-2019 |
 | Carp Vizitator |
| Nu ma lamuresc aceste date si elemente. Nu mi-ati raspuns la postarea mea: Pentru a beneficia de recalcularea pe legea 221/2018 ar trebui ca anii de grupa I sa fie asimilati la conditii speciale. Postati din decizie: -Total stagiu de cotizare. Din ce se compune acesta. | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |