Forum avocaţi > Pensii

Pensie anticipata partial - Pagina 2

Start  1  2
 31-10-2022
Vizitator
Buna ziua ! As dori sa vb cu dvs la tlf..Dar vreau sa stiu cu cine am onoarea. De data aceasta este vb de fiul meu, a facut o gafa la locul de munca..
Răspunde
 31-10-2022
Vizitator
Pt mine am inteles, nu se merita sa plec in afara..Multumesc !
Răspunde
 31-10-2022
Vizitator
Intrati pe grupuri de pensionari si veti da de mine.
Documente prin mesaj privat.
Discutiile si comunicarea pe grupuri.
Răspunde
 07-11-2022
Vizitator
Buna seara am ieșit la pensie in februarie 2022 la limita vârstă cu reducere de 3 ani pentru grupa 2 de munca stagiu final 34 ani 8 luni și 20 zile pensia este de 1267 lei.Intrebare este corect sa am acesta pensie egală cu cei care au 15 ani lucrați și au 1000 lei social? Daca plătesc avocat pentru recalculare am șanse să câștig?La casa pensiei mi s a spus că o să pierd banii cu Av întrucât am avut salariu minim pe econie și nu am contribuit.Eu nu înțeleg pentru 20 de ani in plus fata de 15 nu merit nimic?Va scriu sa vă întreb are dreptate funcționara de casa pensiei?Sau discut cu avocat speță munca?Că nu știu ce să cred cine cum are dreptate.Multumesc și aștept părerea dumneavoastră.
Răspunde
 08-11-2022
Vizitator
Buna ziua revin cu o precizare la mesajul precedent.valoarea punctului de pensie este de 0'79679dupa o vechime de 34 ani 8luni20zile și este aproape la fel cu valoare pensie socială de 15 ani.Eu nu înțeleg formula de calcul.Am avut cm la 8 ore la salariul minim dar chiar și așa nu trebuia alta valoare?Cei care au cumpărat la casa pensiei anii cu 4 5 6 sute pe luna au la fel.Este corect?Ce pot sa fac in această situație?
Răspunde
 08-11-2022
Vizitator
Nu am cu ce sa va ajut.
Asta este legislatia.
Eu personal nu cred ca va poate ajuta cu ceva niciun avocat specializat pe asigurari socuiale.
Dar, decizia va apartine d-voastra.
Răspunde
RăspundeStart  1  2
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.