Forum avocaţi > Pensii

Adeverinte pentru grupa de munca de la societăți care nu mai exista

11-03-2016
Vizitator
Bună ziua. Tatăl meu încearcă sa depună dosarul de pensionare, însă cei de la casa de pensii doresc și adeverinta pentru grupa, cu toate ca este trecuta în carnetul de munca. Așa ca , va rog, dacă puteți sa-mi spuneți de unde as putea sa cer adeverinte de grupa pentru MC Ind. CMCIB Bucuresti-Uzina București și S.C. Hidron S.A Năvodari, firme care nu mai exista. Am sunat la arhiva în bucuresti și, se pare ca nu au informații. Va mulțumesc.
Răspunde
 11-03-2016

BUCURESTI
0766321314
avocatib@yahoo.com
https://www.google.ro/amp/s/m.stirileprotv.ro
Facebook
Adeverintele le cereti de la cele 2 societati, Camera de munca si/sau Arhivele Nationale.
Cereti la Camera de Munca unde au fost arhivate dosarele salariatilor a celor 2 societati.

Avocat IRINA BUDA in cadrul Baroului Bucuresti de peste 20 ani. Drept de a reprezenta si pune concluzii inclusiv la Inalta Curte de Casatie si Justitie Adresa mail avocatib@yahoo.com Doar pt. programari tel 0766321314 (L-V intre orele 8 - 18)
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 31-10-2016
Vizitator
Buna ziua, va rog să-mi spuneți ,am lucrat din 1986_1987 la IAs Titu ,am înțeles ca nu mai exista am sunat la arhi ve,la primăria Titu ,la ITM si nu stiu cui sa ma adresez
Aștept un răspuns.Multumesc
Răspunde
 09-08-2022
Vizitator
BUNA ZIUA DOAMNA CATALINA . TATAL MEU SE AFLA IN ACEEASI SITUATIE CA SI TATAL DVS . ATI REUSIT CEVA CU HIDRON SA ? VA ROG MULT SA MA INDRUMATI . MULTUMESC
Catalina a scris pe 11-03-2016:
Bună ziua. Tatăl meu încearcă sa depună dosarul de pensionare, însă cei de la casa de pensii doresc și adeverinta pentru grupa, cu toate ca este trecuta în carnetul de munca. Așa ca , va rog, dacă puteți sa-mi spuneți de unde as putea sa cer adeverinte de grupa pentru MC Ind. CMCIB Bucuresti-Uzina București și S.C. Hidron S.A Năvodari, firme care nu mai exista. Am sunat la arhiva în bucuresti și, se pare ca nu au informații. Va mulțumesc.
Răspunde
 09-08-2022
Vizitator
Adresa mea este dms0284@gmail.com
Catalina a scris pe 11-03-2016:
Răspunde
 09-08-2022
Vizitator
Duminicel Sergiu
Puneti intrebarea, aici:
https://www.avocatnet.ro/forum/77/Pensionari-%C5%9Fi-probleme-juridice-legate-de-pensii.html
Sunt convins ca juristul Cornel Vasile va avea raspuns pentru problema d-voastra.
Răspunde
 06-10-2022
Vizitator
Am lucrat la CMCIB Uzina Bucuresti fost Trust de utilaj greu bucuresti si nu reusesc sa gasesc arhivele pentru a solicita adeverinta pentru grupa de munca sau sporuri de munca . Toate incercarile au esuat . Va rog sa ma ajutati. Multumesc anticipat
Răspunde
 06-10-2022

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Unde ați căutat până acum ? Ce încercări ați făcut ?
De obicei, arhivele fostelor intreprinderi de stat sunt păstrate de diverse societăți comerciale. Există unele proceduri de a afla care societate păstrază arhivele, dar nu întotdeauna succesul demersului este asigurat. De aceea v-am întrebat ce demersuri ați făcut până acum.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.