|
18-03-2019 |
 | Paul Vizitator |
| Spune cineva temeiul legal beton pentru chemarea in judecata a casei de pensii pentru nerecalcularea pensiei pe L221/2018,fara ca intimata sa poata ridica exceptia de prematuritate a actiunii? | |
|
|
|
18-03-2019 |
 | Vizitator Vizitator |
| Tot ce e inainte de termen este prematur. Priveste cu relaxare, totul este relativ. | |
|
|
|
18-03-2019 |
 | Vizitator Vizitator |
| Potrivit ICCJ 40/08, 11/15, SCC este; gr. I(conditii speciale) 20 ani, gr. II(conditii deosebite) 25 de ani, gr. III(normale) 30 de ani. | |
|
|
|
18-03-2019 |
 | Paul Vizitator |
| In seara asta budău s-a intrecut pe el,ce mizerie de om,minte cu nerusinare,ministru minte ca s-au emis decizii de recalculare pe L221,asa ceva,deja nu mai exista cuvinte. Atazi am sunat la cjp gorj si am intrebat de recalculare pe L221,va dati seama ca nu au soft ce sa mai vorbim de decizii,mizerabil om,mizerabil caracter. | |
|
|
|
18-03-2019 |
 | Vizitator Vizitator |
| Au uitat tabla inmultirii si impartiri. | |
|
|
|
18-03-2019 |
 | Vizitator Vizitator |
| Pentru cei care au castigat in instanta au avut soft. | |
|
|
|
18-03-2019 |
 | Ssimon Vizitator |
| Am discutat si cu ortaci de ai nostri din suceava ,nici la casele de pensii de acolo nu exista soft.L221. un ministru care ne duce cu presul.Televiziunile o mizerie in slujba infractorilor. | |
|
|
|
19-03-2019 |
 | IOSIF Vizitator |
| stimati domni si colegi!de circa douo luni ni se spune de inceperea recalcularii! Postul Romania Tv trasmite mesajul in direct al ministrului muncii Budai.Aseara la ora 20 ,a spus clar cand vor veni noile decizii ,inainte de Sarbatorile Pascale.Nu are rost sa ne distrugem nervii,vor mai fi multe emisiuni La Romania Tv,de fapt singurul post care discuta in direct si-i aduce aminte acestui ministru al muncii ceea ce trebuie sa faca,oricum cei care am iesit la pensie dupa 2001 mai avem de asteptat ,macar de-ar respecta promisiunea pana pe 20.09.2019.Sa nu uitam ca incepe propaganda electorala! | |
|
|
|
19-03-2019 |
 | Mihai Vizitator |
| Romania tv nu e postul care ''ii aduce aminte ministrului ce trebuie sa faca'', de recalculari si altele despre pensii, Romania tv e un post de propaganda, care vorbeste cand are ordin si spune ce vrea partidul sa fie spus. Despre pensii si multe altele. Asta e Romania tv, domnule Iosif, e postul tv care spala pe creier pe batrani. Nu e singurul... | |
|
|
|
19-03-2019 |
 | Iosif Vizitator |
| avetidreptate domnule Mihai. Chiar acum am vorbit cu un miner din Valea Jiului ,care a intrebat de soft la cjp. nici vorba de asa ceva ,Spunea ca dupa interviul de aseara o sa trimita inainte de Paste cateva decizi si o sa bubuie toata presa ca acest ministru al muncii a facut ceva. Singurul lucru care-l face este ca ne alinta in parintii si bunicii lui ,ca are mare grije de noi.Asa cum am vazut din postarile anterioare sunt multi care aveau dreptul de recalculare pe legea 192/2015 si nu au primit deciziile. oare asa vor face si cu legea 221/2018? va dati seama 100000 de voturi inclina balanta in alta parte.ghinion!ce putem face? nimic... | |
|
|
|
19-03-2019 |
 | Gabi Vizitator |
| Budai o slugă și un profitor a functiei de ministru altfel o nulitate | |
|
|
|
19-03-2019 |
 | Ssimon Vizitator |
| De la o sursa am aflat ca la casa de pensii petrosani ieri au inceput sa lucreze la decizii, stie cineva cat poate fi de adevarat? | |
|
|
|
19-03-2019 |
 | Dvnd Vizitator |
| Din curiozitate ,daca cei care au primit banii dupa sentinta primei instante pierd recursul la apel cum vor inapoia acesti bani in valoarea bruta sau neta ? | |
|
|
|
19-03-2019 |
 | Dvnd Vizitator |
| Din curiozitate ,daca cei care au primit banii dupa sentinta primei instante pierd recursul la apel cum vor inapoia acesti bani in valoarea bruta sau neta ? | |
|
|
|
19-03-2019 |
 | Mihai Vizitator |
| Fa ceva pe ea de sursa. Unii oameni se tin numai de barfe. La zvonuri suntem cei mai buni. Nici o decizie nu va aparea pana nu de ordin Bucurestiul. | |
|
|
|
19-03-2019 |
 | Mihai Vizitator |
| Nu vi se pare normal sa dai inapoi cat ai primit? Cum adica brutul, ala e impozit luat de stat. | |
|
|
|
20-03-2019 |
 | Dvnd Vizitator |
| Casa de Pensii a platit catre noi suma bruta . Netul a venit in cont si impozitul la Trezorerie . Daca se pierde apelul Casa de Pensii vrea inapoi de la noi brutul urmand ca noi sa recuperam cand se poate impozitul de la stat ! | |
|
|
|
20-03-2019 |
 | Mihai Vizitator |
| Cum au platit casele suma bruta????? Lunar in mana primesti pensia neta, restul e impozit retinut, sumele care vin in urma recalcularilor, in baza hotararilor jucatoresti, sunt ramase dupa ce s-a retinut impozit, sumele nete. Deci dai inapoi ce ai primit. E logic sa fie asa. Casele ar putea sa ceara si dobanzi, dar asta ar presupune procese, ceea ce nu vor face. | |
|
|
|
20-03-2019 |
 | Han dan Vizitator |
| Recent am primit de la cjp Caras Severin decizia se recalculare a pensiei in baza H.G.291 La 25 de ani lucati in grupa 1 subteran 100% mi-au acordat 18 puncte. Ciudat pt. mine e faptul ca un coleg care a lucrat doar 20 de ani in aceleasi conditii casa de pensii i-au acordat 20 de puncte.Si nu ar fi doar aceasta ciudatenie deoarece acele 18 puncte le-au adunat cu 46 cifra pe care ei au numit-o punctajul total desi punctajul meu total inainte de recalculare era de 53 de puncte.As dori ca cineva care este activ pe acest site ce se afla intr-o situatie similara cu a mea in sensul ca a primit decizie pe HG.291 sa-mi spuna ce punctaj a primit pt. fiecare an lucrat. | |
|
|
|
20-03-2019 |
 | Dvnd Vizitator |
| Domnul Mihai ,in fiecare luna Casa de Pensii plateste impozitul aferent pensiei d-voastra la Bugetul de Stat .Acesta este circuitul banilor . Ca de la Bugetul de Stat se suplimenteaza deficitul la Bugetul de Asigurari Sociale e alta treaba . Insa nu vad ca Bugetul de Stat sa ne dea inapoi banii pe impozit fara ceva probleme . | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |