|
21-04-2019 |
 | None Vizitator |
| Domnule ss.. aveti in link-ul de mai jos un alt exemplu de la directoarea Casei De Pensii care spune acelasi lucru . Pe ce criterii le pun in astfel de functii?https://www.youtube.com/watch?v=OFFyOOvmWKs | |
|
|
|
21-04-2019 |
 | Mihai Vizitator |
| None, pai e din Dolj de la Olguta, normal ce e pusa pe functie politic, se uita in camera sispune prostii. legea 221 e pentru cei pensionati inainte de 2011. N-ar trebui sa bagi in seama ce zic papagalii astia angajati pe pile. Legea e clara. | |
|
|
|
21-04-2019 |
 | Mihai Vizitator |
| Doamna e complet pe langa subiect, spune ca legea 155/2016 e pentru cei care si-au deschis drepturile inainte de 2011...e fix invers. | |
|
|
|
21-04-2019 |
 | None Vizitator |
| Parca au fost intr-o clasa cu Prima. | |
|
|
|
21-04-2019 |
 | Carp Vizitator |
| Eu am trimis CNPP doua clipuri video cu aceasta d-na director, printre care si acesta, pentru a lua la cunostinta. Intre timp am obsrvat ca nici cei din CNNP si nici chiar d-nul ministru al muncii nu stapanesc legislatia pensiilor publice. De la cei care lucreaza in sistem eu aveam alte pretentii. La acest moment sunt total dezamagit de cele vazute si auzite. | |
|
|
|
21-04-2019 |
 | Vizitator Vizitator |
| Pentru haosul recalcularii,autor este olguta vasilescu cu nota de fundamentare a hg.291/17 violand lg.192/15, lg.263/10, hot. Jud. Institutia puterii lucrului judecat,Constitutia Codul civil.. precedent periculos. | |
|
|
|
22-04-2019 |
 | Marius Vizitator |
| D-le Carp, le-ati trimis degeaba...corb la corb nu scoate ochii niciodata!Iar portalul CNPP este iarasi in actualizare...si tot actualizeaza la el de vreo cateva saptamani...Astia fug de sesizarile noastre cum pot...musca e mare pe caciula lor! | |
|
|
|
22-04-2019 |
 | Vizitatori Vizitator |
| Nu a mai aflat nimenea cum calculează stagiul adăugat în grupa normala? Se împarte la 20 sau la 35? | |
|
|
|
22-04-2019 |
 | Carp Vizitator |
| |
|
|
22-04-2019 |
 | Vizitatori Vizitator |
| dle. Carp!Stiti sigur, deci daca ai gr. 1 -speciala si ai si grupa 3-normala, se imparte tot la 20? E adevarat ca pana acuma asa a fost, dar auzisem ca pe l. 192/2015 s-a practicat acest mod, ilegal, de calcul, adica s-au despartit punctajele si la gr. normala s-a impartit la 35! | |
|
|
|
22-04-2019 |
 | VIZITATOR Vizitator |
| |
|
|
22-04-2019 |
 | VIZITATOR Vizitator |
| Bună ziua. Pentru domnul Carp.Am esit la pensie cu legea 226/2006 și punctajul sa împărțit la 25.După pensionare am mai lucrat în grupă normală. La recalcularea pe legea 221/2018 punctajul realizat în grupă normală la cât se împarte? 25 sau 35.Mulțumesc. | |
|
|
|
22-04-2019 |
 | Carp Vizitator |
| |
|
|
22-04-2019 |
 | Carp Vizitator |
| Vizitatori Am vazut o decizie cu doua stagii complete. Nu a fost in raza mea de actiune pentru a interveni si a lamuri lucrurile. Eu nu cunosc astfel de reglementari. Am facut ionterventii pe astfel de cazuri si au fost rezolvate. A avut stagiul complet de 25 ani pe legea 226/2006. A lucrat dupa pensionare si s-au utilizat alte(mai multe) stagii complete. In urma interventiilor pe care le-am facut toate s-au raportat la stagiul complet de 25 ani. | |
|
|
|
22-04-2019 |
 | Vizitatori Vizitator |
| |
|
|
22-04-2019 |
 | Vasile L. Vizitator |
| As avea o mare intrebar daca sti cineva. Zice ministru că sa verifice lumea decizia de pensionare că are 2 pagini și scrie punctaj total si din care cat in grupele de munca. Eu am decizie numa cu 1 pagina nu 2 si scrie adevărat cati ani am in fiecare grupa de munca dar nu am decit punctai total nu și punctajul pe grupe de munca. Curios lucru, dar asta e situație absolut sigur. Oare de ce și cum sa aflu puncte totale din fiecare grupa?? | |
|
|
|
22-04-2019 |
 | Carp Vizitator |
| Informatiile pe care le cere ministrul muncii privind puncte/grupe/conditii din deciziii, apar doar pe deciziile emise si comunicate dupa 01/10/2008. | |
|
|
|
22-04-2019 |
 | Vasile L. Vizitator |
| Dl. Carp, va mulțumesc, deci nu are toată lumea acelas formular de decizie! Înseamnă că nu pot citi Nr. De puncte! | |
|
|
|
22-04-2019 |
 | Carp Vizitator |
| Este destul de greu de explicat pe cazuri la modul general. Veniti cu cazuri punctuale. Ziua, luna si anul deschiderii drepturilor. | |
|
|
|
22-04-2019 |
 | Vasile L. Vizitator |
| Dl. Carp! Am 21 ani Gr.l, 4 ani Gr. ll, 1 an Gr. lll, punctajul total 52. Voiam sa stiu cu cite puncte o să crească punctajul total, dar nu stiu cate puncte am pe grupe! Astea sint datele mele, am intrat la pensie in august ,2009. | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |