|
28-06-2019 |
 | Dvnd Vizitator |
| Ar fi bine sa aveti rabdare ,fiindca s-a propus un amendament la noua lege a pensiilor si punctajului realizat i se aplica un coeficient de corectie astfel incat rezultatul sa satisfaca si pe cei cu grupe de munca .Deocamdata sa ne bucuram de ceea ce am obtinut si vom obtine anul acesta ,dupa atatea luni de frustrari . | |
|
|
|
28-06-2019 |
 | Vasile L. Vizitator |
| Cine și ce ziceți că a propus!? Și când, acuma după ce legea e deja votata!? | |
|
|
|
28-06-2019 |
 | Dvnd Vizitator |
| Ati vazut vreo lege care sa nu suporte modificari si dupa ce intra in vigoare ? Pana in 2022 sunt 3 ani ,daca Psd castiga alegerile vor fi obligati sa "rezolve " problema in perspectiva alegerilor din 2024 cand parlamentarele vor fi impreuna cu prezidentialele ,daca in 2020 Psd pierde alegerile ,noua lege a pensiilor nu se va mai aplica niciodata si vom ramanea la punctajul din acel moment . In concluzie totul tine de poltic ! | |
|
|
|
28-06-2019 |
 | Speranta Vizitator |
| Daca mai apucam, cu atatea umilinte, incepand cu 90. La Alba Iulia in cateva zile 4 pensionari n-au prins apelul. Recalcularile pe 221 nu respecta legea in ordinea iesirii la pensie, se asteapta sa moara cat mai multi. | |
|
|
|
29-06-2019 |
 | Vasile L. Vizitator |
| Dvnd! Foarte probabil că o să se întâmple așa! Păcat că a trecut porcăria asta și trebuie să tremuram, iara. Problema e că PSD are o viziune proasta despre mineri, de pe vremea secretarului de stat Manțog- penalul lui Băsescu, care a transformat V. Jiului in celula pd-ista! Ceilalți din opoziție vorbesc doar in scop electoral, dar nu vor rezolva ceva pentru pensiile noastre!!! | |
|
|
|
29-06-2019 |
 | Speranta Vizitator |
| "Ferice de cei saraci cu duhul, ca-ci ei, vor imparatii pamanul" cea mai veche politica, valabila si astazi. Cei de la Baia Mare s-au legat cu lanturi, " de ce oare mama nu se supara" | |
|
|
|
30-06-2019 |
 | Vizitatori Vizitator |
| Speranța vorbește în dodii!!! | |
|
|
|
01-07-2019 |
 | Speranta Vizitator |
| Recalcularile pe lg. 221 nu se fac in ordinea esiri la pensie, potrivit legii. Casa de pensii motiveaza, ordin superior. Ce putem face ? Rog raspuns avocat forum. Multumesc. | |
|
|
|
02-07-2019 |
 | Teo Teo Vizitator |
| Nu se respecta nici ordinea ieșirii la pensie nici ordinea alfabetică eu am ieșit în 2001 și nu am primit nici o decizie iar alții care au ieșit în 2009 au primit nu știu dacă e corect! | |
|
|
|
02-07-2019 |
 | Speranta Vizitator |
| Sa nu patim ca cei de la Baia Mare. | |
|
|
|
03-07-2019 |
 | Geta Vizitator |
| Dl. Carp! Mai știți ceva de problema celor cu peste 50%subteran!? Aveți răspuns de la casa de pensii? | |
|
|
|
03-07-2019 |
 | Carp Vizitator |
| S-au prefacut ca nu au inteles intrbarea. Am reluat-o dandu-le si variantele de reaspuns. Astept. | |
|
|
|
03-07-2019 |
 | Geta Vizitator |
| Mulțumesc d-le. Carp! De neînțeles ce atitudine au funcționarii de la casele de pensii, când e vorba de un drept al omului de rand! Numai sicane și umilință! | |
|
|
|
03-07-2019 |
 | Speranta Vizitator |
| Geta Activitatea in subteran cel putin 50% din timpul normal de munca in luna respectiva este incadrata in conditii speciale de munca(gr.I). | |
|
|
|
05-07-2019 |
 | Vizitator Vizitator |
| Era vorba că se duce min. Muncii azi la Baia Mare, la discutii despre l. 221. Poate ne spune și nouă cineva de acolo ce s-a discutat!? | |
|
|
|
05-07-2019 |
 | VIZITATOR Vizitator |
| Care este termenul prevăzut de lege pentru care casa județeană de pensii trebuie sa răspundă la o contestatie ? | |
|
|
|
06-07-2019 |
 | Ipate Gh. Vizitator |
| Pentru VIZITATOR, Nu Casele Judetene de Pensii raspund la contestatii. Contestatiile se depun la CJ de Pensii pentru Comisia Centala de Contestatii din cadrul CNPP,care trebuie sa dea un raspuns in termen de 45 de zile,dar de regula nu prea raspund la contestatii. | |
|
|
|
06-07-2019 |
 | Carp Vizitator |
| Daca este vorba despre contestația prevăzută la art.149(1) din legea 263/2010 termenul este de 45 de zile. După trecerea a 60 de zile( doua luni) se poate deschide acțiune în instanță. Trebuie doar făcută dovada parcurgerii procedurii prealabile prevăzute la art 149(1). | |
|
|
|
07-07-2019 |
 | Teo Teo Vizitator |
| La cat timp se primește un răspuns la o sesizare de la casa jud de pensii? | |
|
|
|
08-07-2019 |
 | Carp Vizitator |
| 30 de zile de la inregistrare | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |