Întreabă pe forum Conectare
Întreabă pe forum
Forum avocaţi > Civil

Pareri despre MyCar Leasing Solutions SRL (actuala Zenith Leasing) - Pagina 5

Start 5
 16-07-2023
Vizitator
Ciprian a scris pe 10-01-2014:
salut,
sunt client my car leasing de 2 ani. majoritatea prietenilor mei au masini de la ei. cat timp PLATESTI RATELE nu ai probleme.
"Dacă ai semnat un contract -onoreaza-l " - este foarte corect. Dar, leasingul financiar e deosebit de cel operațional.Adica ai luat o masina pe care o platesti în timp, nu ai cumpărat un drept de folosință temporara. Firma de leasing are nevoie de predictibilitate: daca 50% din clienți ar returna mașinile cumpărate în leasing când se plictisesc de ele, ar avea treaba numai cu retururi. Desigur, cea mai buna soluție în astfel de situații este inserarea în contract a clauzelor pentru retur: firma terta pentru evaluare , firma terta pentru readucerea în parametri, timp de evaluare și readucerea în parametri, platit de beneficiarul leasingului.... Asa n-ar trebui procese, avocați, etc.
contractul ala e facut sa inteleaga tot omul. platesti= n-ai probleme. nu platesti, ti se ridica masina. dupa 40 de zile de intarziere ti se emite somatie de plata in 5 zile. am depasit 40 de zile de intarziere, le-am comunicat ca fac plata in 2 zile si n-am avut probleme.

ai probleme, comunici si e ok.

o iau razna cand vad oameni ca fac tam-tam ca au ramas fara masina, dar nu au mai platit. ASUMATI-VA contractul, fratilor! nu va obliga nimeni sa faceti leasing daca nu mai puteti plati.
cati dintre voi puteti da un ban in piata, sa faceti un business, fara sa asteptati sa vi se intoarca?

mult succes va doresc!
Răspunde
 16-07-2023

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Ce s-a întâmplat în relația dvs cu Zenith Leasing ? Ce obligații nu au respectat ?

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 06-11-2023
Vizitator
Dan a scris pe 23-05-2014:
Oameni buni,sunt un fost contractant al odioasei si fetidei firme My car,am trait o experienta de jaf sub forma continuata si amplificata timp de 5ani,cu mana pe inima va spun ca sunt cei mai mari impostori pe care eu i-am cunoscut vreodata,daca as putea as trage cu tunul in sediul my car din fundeni iar pe toti angajatii as turna benzina si le-as da foc in piata unirii,cred ca am spus totul ca asta.Va rog oameni buni sa nu aveti niciodata tangenta cu aceasta imputita firma si anuntati si prietenii vostri....sanatate la toti!!!PS daca ai probleme de sanatate,sigur daca vei avea contact cu my car vei ajunge la racoare la 2m sub pamant...
Răspunde
 06-11-2023
Vizitator
Luciana a scris pe 19-02-2014:
helppp me am o mare problema cu ei .... cine cunoaste un av ocat bun sa se lupte cu ei
Răspunde
RăspundeStart 5
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.