|
23-05-2017 |
 | Theo884 Vizitator |
| Da fratele meu a terminat un contract cu ei si acu e la al 2-lea | |
|
|
|
02-07-2017 |
 | Dicu marcel Vizitator |
| |
|
|
28-07-2017 |
 | Elan Cristian Vizitator |
| Am patit-o si eu NU my car-leasing operațional. Papacioaca Radu Cristian | |
|
|
|
01-08-2017 |
 | Andreea Vizitator |
| Exact asa mi au zis si mie. Mai aveam 3 mii de euro de platit si mi au cerut 9 mii. Le am cerut oferta scrisa detaliata si nu vor sa mi dea. Horor!!! Niste jepcari de 3 sapt astept un raspuns nu vor sa mi dea masina!!! Niste nenorociti!!! | |
|
|
|
15-10-2017 |
 | Andreea Vizitator |
| Te rog un nr de tel se poate? Aceeasi problema o am si eu doar ca eu am platit 48 de rate si e vb de o suma mai mare la mn! Mi au luat masina fara sa ma anunte!! Le am cerut zeci de solocitari.. nu m au bagat in seama!! Si acum dupa 3 luni am primit aceeasi somatie ca si tine.. cu masina luata si tot mai vor bani si nici nu mi vor sa mi dea masina inapoi | |
|
|
|
16-09-2019 |
 | Mmihai Vizitator |
| Contract din 2015 rate la zi. Sa stricat masina si la reprezentanta aflu ca masina vanduta de Mycar in 2015 cu 70542 km in bord avea de fapt, ATENTIE, in anul 2013 142000km. Pentru cei care cred ca acesti indivizi sunt corecti. | |
|
|
|
29-01-2020 |
 | Johnny Vizitator |
| Dacă ești rudă cu cei de la firmă de leasing postezi mesaje pozitive . Realitatea este gravă cu această firmă de leasing. | |
|
|
|
22-02-2020 |
 | Bogdan Vizitator |
| Te rog daca poti spune cum ai rezolvat aceasta situatie, si eu sunt nesigur de kilometrii masinii deoarece in orice mod posibil am incercat sa o verific , e ca o fantoma, apar doar km de la rar cand am luat masina de la ei. Niste situatii actualizate despre aceasta firma mai avem pe aici ? | |
|
|
|
22-02-2020 |
 | Ionescu Vizitator |
| Mmihai a scris pe 16-09-2019: Contract din 2015 rate la zi. Sa stricat masina si la reprezentanta aflu ca masina vanduta de Mycar in 2015 cu 70542 km in bord avea de fapt, ATENTIE, in anul 2013 142000km. Pentru cei care cred ca acesti indivizi sunt corecti. Cum ai rezolvat? | |
|
|
|
23-02-2020 |
 | Mmihai Vizitator |
| Nu pot sa zic ca am rezolvat. Dupa ce am fost cu un avocat la sediul firmei am primit un discount de 500 euro la sfarsitul contractului. Ideea este ca au documente prin care atesta ca asa au cumparat si ei masina. Eu nu inteleg de ce mai garanteaza km cu care vand aceea masina daca ei nu sunt in stare sa verifice cand cumpara. Mie mi-au spus ca masina este recuperata de la un client pe care l-au finantat cu bani si clientul ar fi cumparat masina nu ei ca firma. | |
|
|
|
23-02-2020 |
 | Mmihai Vizitator |
| Eu am descoperit la reprezentanta nr de km. Si nici acolo nu poti sa fii sigur 100% | |
|
|
|
04-05-2020 |
 | Gabi Vizitator |
| Acum cu Starea de Urgenta incerc sa-mi aman ratele ca toata lumea care are dreptul si nu poate plati in momentul de fata .mentionez ca pana in martie am fost cu ratele la zi.mi-au spus in prima faza ca nu imi Vor pune penaltitati pentru intarzieri dar de amanare nici vorba .drept urmare m-am trezit cu 2 facturi cu penalitati cu tot si cu notificare ca in 10 zile sa achit toata suma sau sa merg sa predau masina .ce parere aveti ? Ce se poate face in privinta asta ? | |
|
|
|
07-09-2020 |
 | Gogescu ion paul Vizitator |
| Eu am luat o mașină în lizing în 2015 în martie ultima rata. Pot sa va spun ca 3 ani am avut o rata restanta. Ma sunau vorbeam cu iei le spuneam data de plata și nu afost nici o problema, am plătit penalizări de inrîrziere asta e. Cu reziduala dacă nu specifici de la început ca o vrei în rata o poți plăti la sfîrsit părerea mea reziduala sa o plătiți în rata lunara e mai mult rata dar la sfîrsit nu va doare capul. | |
|
|
|
24-11-2020 |
 | Radu C Vizitator |
| Vedeti comentariile aici, si-au schimbat denumirea dar năravul nu https://www.facebook.com/anti.mycar/?ref=page_internal | |
|
|
|
02-09-2021 |
 | Andreea Vizitator |
| Buna ziua, am si eu o problema, sunt la zi cu toate ratele dar am avut un accident din vina mea, masina fiind dauna totala. Acum din ce am citit in contract imi este frica ca ma pune sa mai platesc tot eu o gramada de bani, masina avand casco. Ati mai patit asa? Sau stiti cum se calculeaza? Masina au oprit o am inteles ca s a declarat dauna totala si mi s a spus ca sa vada cat iau la licitatie pe ea si sa vedem saca mai am eu ceva de plata, mentionez ca am platit 4 ani pentru ea si mai aveam 1 an si 9 luni | |
|
|
|
29-10-2021 |
 | Illes Daniel Vizitator |
| Buna ! Am și eu o problema cu aceasta firma.Am un contract de leasing cu ei pe 5 ani,3,5 ani au trecut. Aici intervine problema ,cu mașina nu am avut mari probleme,consumabile etc. Recent sa aprins un martor luminos in bord chek engine ,am mers săi fac o diagnosticare toate bune și frumoase ,imi spune tipul ceva pompa de apa etc. Când imi zice de km am rămas masca la el apăreau 391456,la mine in bord 310 și mii și un pic . Problema este ca eu când am cumpărat Mașina când am cumparat-o pe contract avea 202000. Km dați înapoi ,niciodată nu m-am gândit la acest aspect . Sunt cumpărător de buna credință !!!! Ce sa fac ? Mulțumesc ! | |
|
|
|
26-06-2022 |
 | Tautu Constantin Vizitator |
| Gheorghe a scris pe 28-10-2013: Astia au sute de dosare si din ce-am observat le cam castiga.. ce va iau masinile scumpe ca nu le mai puteti sa platiti? dar cum isi permit asa ceva.. ce tara mai e si asta :)) | |
|
|
|
21-06-2023 |
 | BEATRICE TOADER Vizitator |
| ZENITH LEASING...PE ROMANESTE: O FIRMA LIPSITA DE PROFESIONALISM, NISTE JAPCARI CARE NU FAC ALTCEVA DECAT SA ITI IA PIELEA DUPA TINE! DUPA CE AU CERUT UN AVANS DE 1 MILIARD PENTRU UN AUTO RANGE ROVER EVOQUE RULAT, PENTRU O INTARZIERE DE PLATA AU PUS PENALITATI NESIMTITE ASA CUM NUMAI EI STIU SA FACA, MAI MULT, AU URMARIT IN TRAFIC BAIATUL SA II IA MASINA! NISTE NESIMTITI SI NISTE OAMENI FARA SCRUPULE, NU RECOMAND SI SPER SA CITITI CAT MAI MULTI ACEST MESAJ, SA NU INTRATI IN NICI UN FEL DE CONTRACT CU EI! | |
|
|
|
21-06-2023 |
 | BEATRICE Vizitator |
| ZENITH LEASING...PE ROMANESTE: O FIRMA LIPSITA DE PROFESIONALISM, NISTE JAPCARI CARE NU FAC ALTCEVA DECAT SA ITI IA PIELEA DUPA TINE! DUPA CE AU CERUT UN AVANS DE 1 MILIARD PENTRU UN AUTO RANGE ROVER EVOQUE RULAT, PENTRU O INTARZIERE DE PLATA AU PUS PENALITATI NESIMTITE ASA CUM NUMAI EI STIU SA FACA, MAI MULT, AU URMARIT IN TRAFIC BAIATUL SA II IA MASINA! NISTE NESIMTITI SI NISTE OAMENI FARA SCRUPULE, NU RECOMAND SI SPER SA CITITI CAT MAI MULTI ACEST MESAJ, SA NU INTRATI IN NICI UN FEL DE CONTRACT CU EI! | |
|
|
|
21-06-2023 |
 | BEATRICE Vizitator |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |