|
23-01-2017 |
 | Popescu niculae Vizitator |
| Va rog frumos sa imi spuneti si mie ce am de facut .In anul 2007 am imprumutat o persoana cu 13000 de eu cu contract notarial de returnarea banilor intr-o luna , cu ipoteca imobiliara pe apartament . la aceea data nu aveam nevoie de acei bani si nu am presat persoana sa imi dea banii inapoi mai ales ca eu am plecat in strainatate pentru o perioada mai mare . In decurs de 4 ani imprumutatul mi-a inapoiat din suma de 13000 eu aprox. 3000 eu /Am inceput sa il sun sa imi anapieze banii iar el de fiecare data se vaita ca are probleme ca a facut accident ca s-a operat pe inima chestii din astea . Intr-una din zile m-am intilnit cu un amic avocat si i-am explicat cazul meu si sa ma invete cum sa fac sa imi recuperez cei 10000 de eu ramasi imprumutati . Avocatul mi-a replicat scurt ca nu mai pot recupera nici o suma ca dupa 3 ani s-a prescris , deci nu pot sa cred asa ceva bani dati de mine din mina cu ipoteca pe apartament sa nu ii mai pot recupera . Ce vreau sa va mai spun cel care l-am imprumutat nu spune ca nu are sa imi dea bani sau ca nu mii mai da spune ca nu are si mereu motiveaza ca are probleme. Eu i-am propus o suma motica sa imi dea pe luna ceva la 1000 roni si in 2-3 ani sa lichidam dar el in continuare ma paseaza ca nu are .va rog mult sa ma invatati ce pot face prin instanta ca sa imi recuperez banii ramasi . Mentionez ca eu NICIODATA nu am vrut sa ii iau aprtamentul pus gaj si nu doresc sa primesc de la acesta penalitati cum este scris in contract , doresc doar o cale amiabila prin care sa imi recuperez banii . Va multumesc si astept sfatul dumneavoastra . | |
|
|
|
23-01-2017 |
| Ca să evitați problemele cu prescripția încheiați cu el o convenție de eșalonare a plății (cu rate mici) și acordați un termen de grație (ca să nu mai invoce că nu are acum bani). Măcar așa veți avea certitudinea că vă veți recupera suma de bani. Încercați să încheiați actul la notariat. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
24-01-2017 |
| Va dati seama ca am incercat toate variantele posibile , imprumutatul spune ca ce acte sa facem ca el o sa imi dea banii doar ca nu are acum . Acum asta e de 5 ani .Sunt sigur ca el stie de termenul de prescriptie si cauta sa ma prosteasca cit se poate .El in instanta nu poate sa spuna ca nu a primit suma de 13000 de eu de la mine findca exista act notarial si nici sa spuna ca mi-a inapoiat suma findca in momentul cind se inapoiaza imprumutul se merge la notar si se stinge ipoteca. Eu vreau sa gasesc posibilitatea sa il chem in judecata si judecatorul sa decida ce trebuie facut . Mentionez ca eu nu doresc apatamentul pus ipoteca si nici un fel de penalizzari , Eu vreau doar cei 10000 de eu ramasi de plata din cei 13000. Deci va rog spuneti-mi cum sa procedez sa il aduc in instanta findca de la instanta trebuie sa spuna cum sa procedam cu restul de 10000 de eu care ii am de primit .Nu credeam ca un om poate fi atit de hot incit sa te duca cu vorba pina se ajunge ca termenul sa fie depasit . Si nu cred ca avind acel act notarial omul poate nega ca nu are sa imi dea bani . Deci va rog mult sa imi spuneti ce am de facut . | |
|
|
|
24-01-2017 |
 | Consuela Scarlat ✓ Bucuresti 0724246364 consuela_scarlat@yahoo.com
|
| incepeti executarea silita,nu aveti ce cauta in instanta. Daca formuleaza contestatie la executare invocand prescriptia, va puteti folosi de acele plati partiale (daca aveti dovada lor) si invocati ca prin executarea partiala s-a intrerupt termenul de prescriptie. Eventual luati legatura cu un avocat Inteleg ca nu vreti casa, dara daca doriti sa va mai vedeti banii vreodata, trebuie sa incepeti executarea. Cand o sa se vada cu casa in pericol de a fi scoasa la licitatie, posibil sa faca rost de bani | In cazul in care doriti asistenta juridica/ reprezentare in acest demers, ne puteti contacta la datele de mai jos Av Consuela Scarlat tel 0724.24.63.64 contact@avocatscarlat.ro http://avocatscarlat.ro/ | |
|
|
|
|
24-01-2017 |
| Adica sa ma adresez unui excutor . Imprumutatul sigur a fost invatat de un avocat de aceea cred ca nu se paleste ca sa imi dea banii. Merg la executor si cer inceperea executarii. Aceasta operatie implica niste costuri si cred ca imprumutatul nu va face absolut nimic deoarece stie ca termenul e prescris , si in cazul asta pierd si banii dati la executor . Cred ca un executor cere citeva milioane sa inceapa excutarea .Vreau sa spun ca la modul cum se comporta imprumutatul cu mine la aceasta ora se bazeaza pe ceva . deci imi spune ca imi va da banii ca sa operat pe inima ca a vut accident scuze peste scuze dar niciodata nu a spus ca nu imi va da banii , trec poimiine pe la teine ,asta e de 2 ani de zile si tot asa . Va rog frumos indrumati-ma sa pot rezolva si eu aceasta problema . Am uitat sa mentionez ca suntem din Alexandria - Teleorman .-0761211081 Niculae Popescu | |
|
|
|
24-01-2017 |
| Scuze - nu am nici o dovada ca el mia dat vre-un ban , imi aducea cite 5 -7-10 mil eu am tinut un calcul ca sau achitat 3000. nici el nu are nici o dovada ca mi-a dat vre-un ban , dar eu de buna credinta l-am scazut din datorie . El nu a tinut nici un fel de evidenta la bani dati inapoi. | |
|
|
|
24-04-2018 |
 | Elena_ella95 Vizitator |
| Buna ziua , am o intrebare Am fost intr o relatie 3 ani si cv In timpul acestei relatii am dat fostului adunat aproape 17 mii de € Asta stiind pentru ce motiv ( nu mai zic de alte mii ) El m-a parasit . Credeti ca este posibil sa ii pot recupera ? Nu am nici un act sa dovedesc asta Doar convorbiri pe skype si pe fb Si cunostinte prin care ii trimiteam Ce ma sfatuiti? | |
|
|
|
24-04-2018 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Elena_ella95 a scris pe 24-04-2018: Buna ziua , am o intrebare Am fost intr o relatie 3 ani si cv In timpul acestei relatii am dat fostului adunat aproape 17 mii de € Asta stiind pentru ce motiv ( nu mai zic de alte mii ) El m-a parasit . Credeti ca este posibil sa ii pot recupera ? Nu am nici un act sa dovedesc asta Doar convorbiri pe skype si pe fb Si cunostinte prin care ii trimiteam Ce ma sfatuiti? Este destul de dificil sa va recuperati banii, din moment ce nu detineti niciun incris din care sa reiasa ca sumele au fost cu titlu de imprumut. Puteti incerca sa formulati o plangere penala impotriva fostului concubin pentru savarsrea infractiunii de inselaciune, in functie de situatia de fapt si daca va aflati in termenul legal. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
24-04-2018 |
 | Elena_ella95 Vizitator |
| Mulțumesc pentru ca mi-ati raspuns Dar daca am mesajele pe telefon ? | |
|
|
|
16-05-2018 |
 | Anca Vizitator |
| Buna ziua . Am o intrebare , exista posibilitatea pre vanzarii unui apartament fara succesiune? Mai exact sa iau bani imprumut pentru a face succesiunea (precizez ca sunt unicul mostenitor ) de la viitorul proprietar in baza unui contract notarial si inapoierea lor din bani obtinuti din vanzarea apartamentului ? Se poate ? Multumesc mult | |
|
|
|
16-05-2018 |
| Fara succesiune nu se poate. Dar se poate face in varianta descrisă de dvs daca si viitorul cumpărător e de acord. | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
21-05-2018 |
 | Maricel Vizitator |
| Cum poate fi tezolvata o suprapunere de teren nu am putut intabula terenul corect intrucit vecinul avea inprovizat un garddin nuiele si deseuri oar cin sia intabulat terenul lui intra pe proprietatea cu 3m latime si 50 lungime mie si asa numi ese terenul intrucit girla trce pe proprietatea mea si primaria nu detine intabulareacu zoele de protectie .Cu stma 0766360997 | |
|
|
|
22-05-2018 |
| Maricel a scris pe 21-05-2018: Cum poate fi tezolvata o suprapunere de teren nu am putut intabula terenul corect intrucit vecinul avea inprovizat un garddin nuiele si deseuri oar cin sia intabulat terenul lui intra pe proprietatea cu 3m latime si 50 lungime mie si asa numi ese terenul intrucit girla trce pe proprietatea mea si primaria nu detine intabulareacu zoele de protectie .Cu stma 0766360997 Buna ziua, Este clar ca situatia dvs, se poate rezolva numai prin instanta: actiune in granituire si evacuare | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
04-07-2018 |
 | Clara C Vizitator |
| Elena_ella95 a scris pe 24-04-2018: Buna ziua , am o intrebare Am fost intr o relatie 3 ani si cv In timpul acestei relatii am dat fostului adunat aproape 17 mii de € Asta stiind pentru ce motiv ( nu mai zic de alte mii ) El m-a parasit . Credeti ca este posibil sa ii pot recupera ? Nu am nici un act sa dovedesc asta Doar convorbiri pe skype si pe fb Si cunostinte prin care ii trimiteam Ce ma sfatuiti? buna, sunt in aceeasi situatie ca si tine, ai rezolvat ceva? | |
|
|
|
07-08-2018 |
 | Cristina Elena Vizitator |
| Buna draga mea ! Sincer nu am continuat sa il dau in judecata, am crezut ca ma voi complica prea mult Dar sincer voi incepe procedurile Tu ce ai rezolvat ? | |
|
|
|
07-08-2018 |
 | Cristina Vizitator |
| Am crezut ca voi rezolva pe cale amiabila | |
|
|
|
23-08-2018 |
 | Claudia Vizitator |
| Bună ziua, am o întrebare, acum 2 ani de zile am luat împrumut de la cineva din Austria o sumă de bani și aceea persoană a făcut o foaie scrisă între mine și el, eu acum sunt într-o situație destul de grea financiar și nu am posibilitatea să îi returnez acești bani! Îmi puteți spune care sunt consecințele și ce anume poate să îmi facă în caz de neplata? Vă mulțumesc | |
|
|
|
23-08-2018 |
| Claudia a scris pe 23-08-2018: Bună ziua, am o întrebare, acum 2 ani de zile am luat împrumut de la cineva din Austria o sumă de bani și aceea persoană a făcut o foaie scrisă între mine și el, eu acum sunt într-o situație destul de grea financiar și nu am posibilitatea să îi returnez acești bani! Îmi puteți spune care sunt consecințele și ce anume poate să îmi facă în caz de neplata? Vă mulțumesc Poate sa va dea in judecată pentru va obliga sa-i returnați imprumutul. Ce termen a fost stabilit pentru returnarea împrumutului ? | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
23-08-2018 |
 | Claudia Vizitator |
| Am făcut înțelegerea pe 1 an adică în aceea foaie scrie că până la sfârșitul anului 2017 îi returnez banii, dar eu nu i-am returnat nimic și suntem în 2018! Aceea foaie am semnat-o în limba germană dar eu nu știu să scriu sau să citesc în limba germană, apoi nu am avut nici martori care să dovedească asta! | |
|
|
|
23-08-2018 |
| Claudia a scris pe 23-08-2018: Am făcut înțelegerea pe 1 an adică în aceea foaie scrie că până la sfârșitul anului 2017 îi returnez banii, dar eu nu i-am returnat nimic și suntem în 2018! Aceea foaie am semnat-o în limba germană dar eu nu știu să scriu sau să citesc în limba germană, apoi nu am avut nici martori care să dovedească asta! Datoria nu este prescrisa dar ar putea sa fie o problema cu înscrisul formulat in limba germana. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |