Întreabă pe forum Conectare
Întreabă pe forum
Forum avocaţi > Civil

Recuperare imprumut. Am imprumutat o persoana cu 13000 de eu cu contract notarial - Pagina 2

Start  1  2  3  Final
 12-10-2018
Vizitator
Buna ziua !

Acum in data de 20.03.2017 am semnat un ctr de împrumut fără dobânda la un notar in valoare de 50.000 lei , bani pe care eu nu i-am luat , au fost o garanție la angajare ... totul frumos , după un an am decis sa îmi dau demisia de la jobul respectiv , am încercat sa vorbesc cu angajatorul sa mergem la notar sa încheiem contractul deoarece totul era in regula ... m-au dus de nas pana in toamna ca totul se rezolva dar ca ei nu sunt imntara ca au treaba ca nu pot acum și așa mai departe ... acum am fost executat .... ceea ce vrei sa mai spus e ca in situația mea mai sunt și alte 30 de persoane ... dar cei ce încă lucrează nu vor sa meargă la un avocat pt ai da in judecată ... eu as avea vreo șansa sa închid acel contract ? Am poze făcute la conversațiile cu ei când se înțelege ca acel contract este fictiv reprezentând doar o garanție . Va mulțumesc !
Răspunde
 14-10-2018

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Formulati contestatie la executare.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 17-10-2018

BUCURESTI
0766321314
avocatib@yahoo.com
https://www.google.ro/amp/s/m.stirileprotv.ro
Facebook
Asta suna a dosar penal pentru inselaciune cu atat mai mult cu cat mai sunt inca 30 de persoane in situatia dvs. Aveti la indemana si o plangere penala in care sa va constituiti parte civila.

Avocat IRINA BUDA in cadrul Baroului Bucuresti de peste 20 ani. Drept de a reprezenta si pune concluzii inclusiv la Inalta Curte de Casatie si Justitie Adresa mail avocatib@yahoo.com Doar pt. programari tel 0766321314 (L-V intre orele 8 - 18)
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 17-10-2018

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Sebastian a scris pe 12-10-2018:
Buna ziua !

Acum in data de 20.03.2017 am semnat un ctr de împrumut fără dobânda la un notar in valoare de 50.000 lei , bani pe care eu nu i-am luat , au fost o garanție la angajare ... totul frumos , după un an am decis sa îmi dau demisia de la jobul respectiv , am încercat sa vorbesc cu angajatorul sa mergem la notar sa încheiem contractul deoarece totul era in regula ... m-au dus de nas pana in toamna ca totul se rezolva dar ca ei nu sunt imntara ca au treaba ca nu pot acum și așa mai departe ... acum am fost executat .... ceea ce vrei sa mai spus e ca in situația mea mai sunt și alte 30 de persoane ... dar cei ce încă lucrează nu vor sa meargă la un avocat pt ai da in judecată ... eu as avea vreo șansa sa închid acel contract ? Am poze făcute la conversațiile cu ei când se înțelege ca acel contract este fictiv reprezentând doar o garanție . Va mulțumesc !

Trebuie sa formulați contestație la executare și puteți depune o plangere penală pentru înșelăciune.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 07-12-2018
Vizitator
Bună seara.Am dat unei persoane 3500 eu,din Belgia , prin Western Unionist, i-am virat banii.Ce pot sa fac sa îi recuperez? Multumesc
Răspunde
 08-12-2018

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Actiune in instanta unde sa faceti dovada ca este vorba despre un imprumut, ca a trecut termenul scadent si cu conditia sa nu fi trecut mai mult de 3 ani de la scadenta.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 08-12-2018

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Ioana a scris pe 07-12-2018:
Bună seara.Am dat unei persoane 3500 eu,din Belgia , prin Western Unionist, i-am virat banii.Ce pot sa fac sa îi recuperez? Multumesc

Va trebui sa va adresati instantei civile cu o actiune pentru recuperarea datoriei.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 20-01-2019
Vizitator
Buna ziua, am și eu o întrebare, doresc sa vând o mașina, iar cumpărătorul mi a propus sa îmi dea o suma de bani pe loc, iar pentru restul sa facem un act la notar ca și cum el îmi datorează restul sumei, nu îl cunosc, nu știu ce proprietăți are, iar mașina din spusele sale vrea sa o înscrie pe Bulgaria, deci nu va fii pe numele lui, îmi puteri da un sfat, sa accept sau nu?
Mulțumesc anticipat!
Răspunde
 22-01-2019

Bucuresti
0723639378
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Depinde de preț, de avansul dat. Riscul e sa nu fie solvabil si sa nu l puteti executa ulterior.

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 12-03-2019
Vizitator
Bună ziua am o întrebare. În 2015 am dat cuiva împrumut 2000e am făcut un contract de împrumut la notar ca mi da în 2 ani mai este valabil contractul termenul de valabilitate (3ani) este din momentul când am făcut contractul sau de când expira termenul de 2 ani în care trebuia să mi înapoieze. Țin să menționez că nu am primit nimic înapoi.
Răspunde
 12-03-2019

Bucuresti
0723639378
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Termenul de prescriptie este de 3 ani de la termenul scadent al imprumutului.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 12-03-2019

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Prescripția dreptului se împlinește la 3 ani de la data termnenului scadent. Așadar, termenul de prescripție se împlinește în anul 2010, maxim la 3 ani de la data scadenței.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 13-03-2019

Bucuresti
0746938774
Facebook
Jan a scris pe 12-03-2019:
Bună ziua am o întrebare. În 2015 am dat cuiva împrumut 2000e am făcut un contract de împrumut la notar ca mi da în 2 ani mai este valabil contractul termenul de valabilitate (3ani) este din momentul când am făcut contractul sau de când expira termenul de 2 ani în care trebuia să mi înapoieze. Țin să menționez că nu am primit nimic înapoi.

Termenul de prescriptie se implineste in 2020.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 15-05-2019
Vizitator
Buna ziua. Daca m ati imprumuta si pe mine prin contract notarial ce bine ar fi...lucrez, sunt casatorit insa bancile ma refuza pe motiv ca au scazut gradul de indatorare. Daca aveti cum sa ma imprumutati, scrieti mi un mail pe adresa lasata in comentariu. Multumesc
Răspunde
 04-06-2019
Vizitator
Buna ziua,

Am impumutat cu hartie notariala 4000 euro, cu termen de inapoiere 27.05.2019, din pacate persoana respectiva ma duce cu vorba, ca a plecat in Finlanda si ca o sa-mi trimita bani lunar, am citit mai sus ca am termen de prescriptie 3 ani.
Avand in vedere ca am aflat ca sta in chirie, am banuieli ca nu prea sunt bunuri de executat.
Se pot face eventual popriri pe conturile lui si ale sotiei in eventualitatea ca va trimite cumva bani prin banca?
Ce sanse am sa receuperez vreceva, pot merge direct la un executor judecatoresc cu actul notarial?
Multumesc
Răspunde
 04-06-2019

Bucuresti
0746938774
Facebook
Nicoleta a scris pe 04-06-2019:
Buna ziua,

Am impumutat cu hartie notariala 4000 euro, cu termen de inapoiere 27.05.2019, din pacate persoana respectiva ma duce cu vorba, ca a plecat in Finlanda si ca o sa-mi trimita bani lunar, am citit mai sus ca am termen de prescriptie 3 ani.
Avand in vedere ca am aflat ca sta in chirie, am banuieli ca nu prea sunt bunuri de executat.
Se pot face eventual popriri pe conturile lui si ale sotiei in eventualitatea ca va trimite cumva bani prin banca?
Ce sanse am sa receuperez vreceva, pot merge direct la un executor judecatoresc cu actul notarial?
Multumesc
Din punct de vedere legal, puteti merge la un executor judecatoresc cu actul notarial, insa trebuie analizate clauzele inserate in contract.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 04-08-2019
Vizitator
Doresc sa imprumut o suma de 20000 eu prin contract la notar sau avocat.Daca la sfarsitul perioadei nu are de unde să-mi inapoieze imprumutul,pot face ceva avand in vedere ca toate imobilele lui sunt ipotecate la banca?
Răspunde
 04-08-2019

Bucuresti
0723639378
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Maria a scris pe 04-08-2019:
Doresc sa imprumut o suma de 20000 eu prin contract la notar sau avocat.Daca la sfarsitul perioadei nu are de unde să-mi inapoieze imprumutul,pot face ceva avand in vedere ca toate imobilele lui sunt ipotecate loa banca?

Din pacate doar puteti pune sechestru pe alte bunuri mobile sau poprire pe venituri dacă are.

Altfel veti avea un titlu executoriu si nicio posibilitate de recuperare.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 10-08-2019
Vizitator
buna seara .va deranjez cu o intrebare .exista posibilitatea sa fac succesiunea printr-un imputernicirea unui avocat ? precizez ca sunt plecata din tara ,sunt succesorul mamei mele decedata in urma cu aproximativ 4 ani si as dori sa fac succesiunea dar subt umpic in imposibilitatea de a lua un concediu ceva mai prelungit fara a-mi pierde locul de munca si nu prea stiu cun sa procedez.Plus sunt in impas cu niste acte de pe un teren care mi-au fost luate de catre un membru al familiei .Exista posibilitatea sa le dau pierdute sau furate ? Nu stiu cum sa procedez .Va multumesc
Răspunde
 10-08-2019

Bucuresti
0723639378
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Anca a scris pe 10-08-2019:
buna seara .va deranjez cu o intrebare .exista posibilitatea sa fac succesiunea printr-un imputernicirea unui avocat ? precizez ca sunt plecata din tara ,sunt succesorul mamei mele decedata in urma cu aproximativ 4 ani si as dori sa fac succesiunea dar subt umpic in imposibilitatea de a lua un concediu ceva mai prelungit fara a-mi pierde locul de munca si nu prea stiu cun sa procedez.Plus sunt in impas cu niste acte de pe un teren care mi-au fost luate de catre un membru al familiei .Exista posibilitatea sa le dau pierdute sau furate ? Nu stiu cum sa procedez .Va multumesc

Pentru toate cele mentionate puteti imputernici un avocat. Forma juridică va fi aceea a unei procuri autentice eliberate de ambasada/consulatul țării unde vă aflați.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
RăspundeStart  1  2  3  Final
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.