|
08-04-2017 |
 | Iuliana Vizitator |
| Buna ziua! In urma hotararii definitive de divort, cei doi copii au ramas in grija mea, avand custodie comuna cu fostul sot. Acesta a fost obligat la plata pensiei alimentare, adica 1/4 din salariul minim pe economie din Romania, astfel copiii mei primesc putin peste 300 de lei pe luna. Problema mea este ca dupa definitivarea divortului fostul meu sot a plecat in Germania unde lucreaza cu contract de munca legal! Intrebarea mea este: ce trebuie sa fac pentru a primi o pensie alimentara mai mare.. la nivelul salariului pe care el il are, in realitate, in Germania? | |
|
|
|
09-04-2017 |
| O noua actiune in instanta prin care sa solicitati majorarea pensiei de intretinere conform veniturilor ce le realizeaza in Germania. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
10-04-2017 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Formulati o actiune in instanta pentru majorarea pensiei de intretinere datorata minorilor, procentul legal pentru cei doi copii fiind de 1/3 din venitul net/lunar realizat de catre tata. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
10-04-2017 |
| Buna ziua! Trebuie sa introduceti o noua actiune in instanta prin care solicitati majorarea pensiei de intretinere raportat la veniturile pe care le realizeaza in Germania. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. Avocat Roxana Dumitru, tel. contact 0762.633.618, mail avroxana_dumitru@yahoo.com | |
|
|
|
|
10-04-2017 |
 | Iuliana Vizitator |
| Multumesc pt raspunsuri! Este necesar sa stiu adresa fostului sot pentru a putea inainta aceasta actiune in instanta? | |
|
|
|
10-04-2017 |
| Iuliana a scris pe 10-04-2017: Multumesc pt raspunsuri! Este necesar sa stiu adresa fostului sot pentru a putea inainta aceasta actiune in instanta? Da, este obligatoriu. Prin actiunea ce o veti formula trebuie sa indicati domiciliul, pentru a fi citat, precum si locul de munca al acestuia, pentru a putea obtine relatiile cu privire la venituri. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
10-04-2017 |
 | Iuliana Vizitator |
| Alta modalitate nu exista? Eu stiu orasul in care locuieste si cam atat! Nu va dori nicicum sa.mi dea informatii cu privire la locul lui de munca sau adresa lui exacta.. pentru ca stie ca.l pot da in judecat pentru pensie alimentara conform venitului sau din Germania si se fereste de asta, evident! Multumesc! | |
|
|
|
11-04-2017 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Puteti solicita instantei efectuarea unei adrese la Ministerul de Externe pentru a va comunica domiciliul actual al paratului, daca locuieste cu forme legale in Germania. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
11-04-2017 |
| Atat domiciliul cat si resedinta din străinătate sunt necesare. La fel denumirea si adresa angajatorului. | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
24-12-2017 |
 | Alin Cismas Vizitator |
| Buna ziua. Sunt divorțat de 12 ani si prin hotarare definitiva la o instanta din românia sunt obligat la plata unei pensii de întreținere. De ceva vreme sunt stabilit în germania, si de vreun an si ceva au venit tot in germania si fosta soție impreuna cu minorul. Pentru majorarea pensiei se poate adresa instantei din germania sau doar in romania. Mentionez ca eu mai am copii rezultați din actuala căsătorie. Care va fi cuantumul pensiei la celalalt minor? Va multumesc | |
|
|
|
24-12-2017 |
| Daca resedinta e in Germania atunci acolo e instanta competenta pt majorare pensie. Cati copii aveți in total ? | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
24-12-2017 |
 | Alin Cismas Vizitator |
| Din actuala căsătorie am 4 copii minori. | |
|
|
|
25-12-2017 |
| Dacă reședința obișnuită a copiilor este în Germania instanța competentă este cea de acolo. Dacă doar vin, stau o perioadă și pleacă înapoi în România, instanța competentă este cea din țară. Având în vedere că aveți 5 copii, cuantumul pensiei de întreținere este de 1/2 din venituri, iar pentru un copil este de 10% din venituri, dar se tine cont și de nevoile copilului. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
27-12-2017 |
| Buna ziua, Daca resedinta copiilor este in Germania, atunci instanta competenta pentru majorarea pensiei de intretinere este cea din Germania. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. Avocat Roxana Dumitru, tel. contact 0762.633.618, mail avroxana_dumitru@yahoo.com | |
|
|
|
|
23-03-2018 |
 | Deede Vizitator |
| Buna seara! Am înaintat dosarul pt pensia de întreținere a unui minor dovedind contractul lui d munca din germania unde lucrează si ian1800 euro.cat la sută va plăti doar pt un copil? vreau sa știu el poate sa și schimbe locul d munca? Atunci ce e de făcut? | |
|
|
|
23-03-2018 |
| Deede a scris pe 23-03-2018: Buna seara! Am înaintat dosarul pt pensia de întreținere a unui minor dovedind contractul lui d munca din germania unde lucrează si ian1800 euro.cat la sută va plăti doar pt un copil? vreau sa știu el poate sa și schimbe locul d munca? Atunci ce e de făcut? Buna ziua, Cuantumul pensiei de intretinere datorat pentru un minor este de 1/4 din venitul net si permanent al celui ce datoreaza pensia de intretinere. Da, el poate sa-si schimbe locul de munca. Dar, daca se va stabili ca modalitatea de plata a pensiei de intretinere sa fie in in cota procentuala, atunci hotararea obtinuta se va aplica in consecinta. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
23-03-2018 |
| Deede a scris pe 23-03-2018: Buna seara! Am înaintat dosarul pt pensia de întreținere a unui minor dovedind contractul lui d munca din germania unde lucrează si ian1800 euro.cat la sută va plăti doar pt un copil? vreau sa știu el poate sa și schimbe locul d munca? Atunci ce e de făcut? Cuantulul pensiei de intetinere datorata unui copil este de 1/4 din venitul net/lunar realizat de catre parintele nerezident. Chiar daca tatal isi va schimba locul de munca, procentul datorat ramane acelasi si se calculeaza raportat la venitul realizat la momentul efectuarii platilor. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
24-03-2018 |
| Deede a scris pe 23-03-2018: Buna seara! Am înaintat dosarul pt pensia de întreținere a unui minor dovedind contractul lui d munca din germania unde lucrează si ian1800 euro.cat la sută va plăti doar pt un copil? vreau sa știu el poate sa și schimbe locul d munca? Atunci ce e de făcut? Pensia se va raporta la suma de 1800 euro, asta să solicitați, stabilirea unei sume în bani. Dacă își schimbă serviciul va trebui să facă dovada că încasează venituri mai mici. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
24-03-2018 |
| Problema nu este atat obligatia de plata caci pe aceasta o va stabili instanta in procent de 1/4 pana la majorat, ci modul cum veti reusi sa executați acesti bani daca nu plateste de buna voie. Va tb sa ii cunoasteti noul loc de munca si sa apelati la un executor din Germania. | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
03-04-2018 |
 | Diana Vizitator |
| Pensie alimentara părinte german Buna ziua , cum se calculează pensia alimentara atunci cand tatăl ce trebuie sa plătească e cetatea german iar copilul e la mama in România ? Este adevărat ca nu se iau in calcul veniturile lui si i se vor acorda copilului doar 1\4 din minimul pe economie in România ? Va Multumesc | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |