Forum avocaţi > Civil

Pensie alimentara din strainatate - Pagina 3

Start  1   2  3
 23-02-2019
Vizitator
Buna seara .As dori si eu cateva informatii am divortat acum doua saptamani sa terminat procesu care a durat 2 ani jumate am trei copii si tatal lucreaza in germania de 7 ani a adus venitul deacolo anul trecut el lucreaza pe perioada de 10 luni luna ianuarie si februarie e acasa concediu care e platit acum cand sa dat sentinta sa stabilit pensia din roamania pentru toti trei 457 de lei pentru ca el a adus ca nu mai lucreaza acolo ce se poate face in cazul asta multumesc astept rasp .
Răspunde
 24-02-2019

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Laura a scris pe 23-02-2019:
Buna seara .As dori si eu cateva informatii am divortat acum doua saptamani sa terminat procesu care a durat 2 ani jumate am trei copii si tatal lucreaza in germania de 7 ani a adus venitul deacolo anul trecut el lucreaza pe perioada de 10 luni luna ianuarie si februarie e acasa concediu care e platit acum cand sa dat sentinta sa stabilit pensia din roamania pentru toti trei 457 de lei pentru ca el a adus ca nu mai lucreaza acolo ce se poate face in cazul asta multumesc astept rasp .

Pensia s-a stabilit in cota procentuala sau in suma fixa? Daca pensia este in cota procentuala, puteti pune in executare hotararea pentru a obtine suma cuvenita minorilor, conform venitului net lunar realizat de catre tata, iar daca este in suma fixa, puteti promova o noua actiune in instanta pentru stabilirea pensiei in cota procentuala, demonstrand in instanta faptul ca temeiurile avute in vedere la pronuntarea primei hotarari s-au schimbat si ca tatal realizeaza venituri legale.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 24-02-2019
Vizitator
Nu stiu inca cum sa stabilit pensia alimentara in procente sau fixa pentru ca sentinta nu mia venit inca eu stiu doar ce mia comunicat avocata mea dar problema e ca el a incasat si alocatia la copii in germania si nu a recunoscut in instanta decat cand a trimis de la tribunal acolo la alocati si anul trecut mia venit mie acte cum ca mia facut mie pe numele meu alocatia so incasez eu si angajatorul trebuia sa coplecteze certificatul de angajator dar nu a vrut asa ca acum la sfarsit a adus el ca alocatia a incasato pana in 2017 octobrie si ca el nu a mai incasat nimic judecatoarea mia respins cererea mar interesa sa stiu daca o sa fac recurs o sa castig sau o sa pierd numi permit sa mai iau avocat sa umblu inca doi ani jumate aiurea cum am facut acum.multumesc va rog sa mi raspundeti am nevoie de raspunsul dv
Răspunde
 26-02-2019

Bucuresti
0746938774
Facebook
Laura a scris pe 24-02-2019:
Nu stiu inca cum sa stabilit pensia alimentara in procente sau fixa pentru ca sentinta nu mia venit inca eu stiu doar ce mia comunicat avocata mea dar problema e ca el a incasat si alocatia la copii in germania si nu a recunoscut in instanta decat cand a trimis de la tribunal acolo la alocati si anul trecut mia venit mie acte cum ca mia facut mie pe numele meu alocatia so incasez eu si angajatorul trebuia sa coplecteze certificatul de angajator dar nu a vrut asa ca acum la sfarsit a adus el ca alocatia a incasato pana in 2017 octobrie si ca el nu a mai incasat nimic judecatoarea mia respins cererea mar interesa sa stiu daca o sa fac recurs o sa castig sau o sa pierd numi permit sa mai iau avocat sa umblu inca doi ani jumate aiurea cum am facut acum.multumesc va rog sa mi raspundeti am nevoie de raspunsul dv

Daca nu v-au fost admise solicitarile si va nemultumeste hotararea, puteti formula apel in termen de 30 de zile de la comunicarea acesteia. Sansele de reusita depind de modul in care a fost formulata actiunea, de solicitarile pe care le-ati avut si de modul in care a fost motivata hotararea, iar daca nu va permiteti angajarea unui avocat, puteti formula o cerere la Serviciul de asistenta juridica al Baroului pe a carui raza teritoriala se desfasoara judecata, pentru a va desemna un avocat din oficiu.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 26-02-2019
Vizitator
Nu e vorba ca numi permit cas face orice pentru copii doar ca nu mai vreau sa platesc avocat pentru nimic oricum avocata mea nu a facut nimic doi ani junate din moment ce nu a stiut sami deie o explicatie ce sa intamplat cand sa dat sentinta ..mie mia zis ca nu trebuie sa ma prezint cand se da sentinta dar nici ea nu trebuia ?
Răspunde
 27-02-2019

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Laura a scris pe 24-02-2019:

Așa cum reiese din întrebarea Dvs, instanța a stabilit pensia prin raportare la salariul minim pe economie deoarece el a spus ca nu mai lucrează.
În acest caz, aveți șanse la apel doar dacă dovediți ca in realitate el încasa salariu.
Chiar daca hotărârea rămâne definitiva Dvs aveți posibilitatea sa deschideți oricând o noua acțiune de majorare a pensiei dovedind ca încasează venituri mai mari decât salariul minim pe economie.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 27-02-2019
Vizitator
Nu stiu cum pot afla ca el inca mai lucreaza in germania pentru ca angajatorul e pretena buna cu e
Răspunde
 27-02-2019
Vizitator
Nu stiu cum pot afla ca el inca mai lucreaza in germania pentru ca angajatorul e pretena buna cu el si nu da informatii ...
Răspunde
 27-02-2019

Bucuresti, str Muzelor 3A, sector 4
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Daca nu vreti sa va angajati avocat, atunci apelati la un avocat care sa va redacteze apelul sau sa promovati o alta actiube. Eu insani am in prezent dosar similar in care instanta a solicitat autoritatilor din Germania- similare ANAFului nostru, date privind veniturile sale obtinute in Germania.
Iar in alt dosar am folosit autoritatiile romane ca sa verificam daca tatal a incasat alocatia europeana, ce perioada si in ce cuantum ca sa o restituie clientei mele.
Nu stiu la ce avocat ati apelat dar lucrurile nu sunt chiar asa de nedeslusit

Cabinet de Avocat Myra Cimpean
Baroul Bucuresti

0723 537 992
Blog: www.avocat-mc.blogspot.com
Facebook: https://www.facebook.com/avocatmyracimpean/
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 27-02-2019
Vizitator
Avocata care am avuto a facut tot intrun singur dosar si a solicitat judecatoarea in germania sa ne dea raspuns pe ce periada a incasat alocatia daca sa luat si ce suma dar nu am primit niciun raspuns din cauza asta a respins judecatoarea cererea mea mia venit doar mie acte ca mia facuto pe numele meu so incasesz eu in continuare pentru ca lui ia sistato in 2017 luna noiembrie .
Răspunde
 28-02-2019

Bucuresti, str Muzelor 3A, sector 4
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
aveti posibilitatea sa recuperati banii incasati de el dar nu datorii mai vechi de 3 ani

Cabinet de Avocat Myra Cimpean
Baroul Bucuresti

0723 537 992
Blog: www.avocat-mc.blogspot.com
Facebook: https://www.facebook.com/avocatmyracimpean/
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 01-03-2019
Vizitator
O sami iau un avocat sa vedem daca ce se poate face pt ca fostul meu sot ma ameninta ca no sa mai pot face nm ca el are putere si bani si ca o sa castige mereu va multumesc pt raspunsuri
Răspunde
 12-06-2019
AvatarJuliagiuliamuresan@gmail.com
Vizitator
Buna ziua daca tatal munceste ca autónom in Anglia adica nu are in contract de munca si nu are un salariu lunar fix lu reaza pe cont propiu cum i se poate stabili pensia alimentara dupa veniturile de acolo
Răspunde
 13-06-2019

Bucuresti
0746938774
Facebook
Juliagiuliamuresan@gmail.com a scris pe 12-06-2019:
Buna ziua daca tatal munceste ca autónom in Anglia adica nu are in contract de munca si nu are un salariu lunar fix lu reaza pe cont propiu cum i se poate stabili pensia alimentara dupa veniturile de acolo
Daca tatal realizeaza venituri legale, atunci va fi obligat la plata pensiei de intretinere, raportat la venitul net/lunar realizat.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
RăspundeStart  1   2  3
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.