|
20-10-2017 |
 | Verdeș Olga Vizitator |
| Bunic decedat 1967 fara succesiune.bunica decedată 1992 .3 copii care au decedat .pe titlu de proprietate teren extravilan sunt bunica si un nepot care a decedat.Sotia si fica acestuia sunt plecate din tara ,deși i-am contactat telefonic nu vor să se prezinte la proces ,au fost citate la adresa părinților ,ce sa facem restul moștenitorilor | |
|
|
|
20-10-2017 |
| Ar trebui citați la adresa unde locuiesc efectiv. Dacă nu cunoașteți adresa, aveți posibilitatea să-i citați prin procedura specifică (mica publicitate, etc). | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
21-10-2017 |
| Daca nu se prezinta la notar pt dezbaterea succesiunii, notarul va da o incheiere. Veti face apoi succesiunea si partajul in instanta, atasand obligatoriu acea încheiere notariala. Vor fi citati la adresa cunoscuta in strainatate, cu obligatia de a alege un domiciliu pt comunicări in tara. In caz ca nu se conformează vor fi citati la usa instanței, prin mica publicitate si se ca numi un curator, procesul mergând in continuare in mod firesc. | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
22-10-2017 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Succesiunea se poate dezbate in instanta, iar daca ceilalti mostenitori refuza sa se prezinte, atunci vor fi citati prin publicitate, iar instanta va desemna un curator special care sa le apere interesele. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
22-10-2017 |
| În plus față de cele menționate, aveți în vedere că dvs veți suporta costurile pentru citarea prin mica publicitate și onorariul curatorului special. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
22-10-2017 |
 | Mallorka23 Vizitator |
| Buna ziua!Soțul meu a divorțat acum 10 ani de fosta sotie.Au avut un imobil împreună cumpărat de mama lui..La divorț ea nu a avut pretenții la nimic.Nu au făcut acel partaj.Acum după 10 ani el vrea sa vanda acel imobil dar nu poate fara ea..iar ea este plecata in străinătate.Va multumesc | |
|
|
|
22-10-2017 |
| Va trebui sa dea de fosta soție, sa obtina o procura sau sa faca partajul in instanta. | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
23-10-2017 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Mallorka23 a scris pe 22-10-2017: Buna ziua!Soțul meu a divorțat acum 10 ani de fosta sotie.Au avut un imobil împreună cumpărat de mama lui..La divorț ea nu a avut pretenții la nimic.Nu au făcut acel partaj.Acum după 10 ani el vrea sa vanda acel imobil dar nu poate fara ea..iar ea este plecata in străinătate.Va multumesc In situatia in care nu ajunge la un acord cu fosta sotie pentru a vinde impreuna imobilul respectiv, va trebui sa formuleze in instanta actiune de partaj. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
15-02-2018 |
 | Karlo Matei Vizitator |
| Mama s-a recasatorit la 52 ani. Impreuna cu tatal vitreg au cumparat un apartament. Au trait impreuna 25 ani. Tata avea 2 copii. Tata a murit. Mama a deschis proces de succesiune in urma refuzului celor 2 copii sa se prezinte la notar. Instanta a decis diviziunea insa a gresit la calcul. S-a facut rectificarea. Sora vitrega a facut recurs. De aproape 2 ani fratele vitrg refuza sa ia la cunostinta si sa se implice in acest recurs. A fost amendat de instanta chiar si postasul care duce citatiile. Si astfel procesul se taraganeaza de atat de mult timp. In aceasta situatie pot solicita revocarea dreptului sau la mostenire? | |
|
|
|
15-02-2018 |
 | Av. Diana Roman Vizitator |
| @Karlo Matei Faptele invederate de dv. nu reprezinta un motiv legal in baza caruia puteti sa solicitati decaderea cuiva din dreptul de a mosteni. Referitor la postas, aveti in vedere ca postasul e posibil sa fi primit pentru "serviciul" respectiv mai mult decat a fost amendat de instanta. In plus, daca s-a impus amendarea e posibil sa fie utila o plangere penala pentru abuz in serviciu care in astfel de cazuri este insotita si de fals si uz de fals. | |
|
|
|
15-02-2018 |
 | Avocat Ciorobea Aurora ✓ Campina
aurora.ciorobea@opticnet.ro
|
| Nu puteti solicita revocarea dreptului sau la mostenire. | |
|
|
|
|
13-03-2018 |
 | Alexbmx2000 Vizitator |
| -cum pot face o succesiune dupa mama daca am doi frati vitregi de care nu stiu nimic(nici nume, nici adresa,nu am avut niciodata nici o relatie cu ei) -si am o sora buna care nu vrea sa vina la succesiune (tata traieste) -mostenirea este de 30000ron(partea a 4 frati) iar sora imi cere 40000ron ca sa semneze renuntarea la mostenire -ce sa fac? | |
|
|
|
13-03-2018 |
| Alexbmx2000 a scris pe 13-03-2018: -cum pot face o succesiune dupa mama daca am doi frati vitregi de care nu stiu nimic(nici nume, nici adresa,nu am avut niciodata nici o relatie cu ei) -si am o sora buna care nu vrea sa vina la succesiune (tata traieste) -mostenirea este de 30000ron(partea a 4 frati) iar sora imi cere 40000ron ca sa semneze renuntarea la mostenire -ce sa fac? Daca nu ajungeti la o intelegere cu ceilalti mostenitori, va trebui sa va adresati instantei cu o actiune pentru dezbaterea mostenirii si iesirea din indiviziune. Daca nu cunoasteti adresa fratilor vitregi, instanta va formula adrese in acest sens, iar daca nu se va afla adresa acestora, vor fi citati prin publicitate si li se va desemna un curator care sa le reprezinte interesele. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
02-05-2018 |
 | Mariana.isac@arcelormittal.com Vizitator |
| Buna ziua, tatal decedat 1988, mama decedata 2018, frate decedat 2010 / doi copii ; locul de veci pe numele tatalui. doresc sa dezbat succesiunea ptr locul de veci, dar la notar imi cere sa vina si cei doi nepoti, de care nu stiu nimic din 1989. Cum procedez. Multumesc, | |
|
|
|
02-05-2018 |
| Mariana.isac@arcelormittal.com a scris pe 02-05-2018: Buna ziua, tatal decedat 1988, mama decedata 2018, frate decedat 2010 / doi copii ; locul de veci pe numele tatalui. doresc sa dezbat succesiunea ptr locul de veci, dar la notar imi cere sa vina si cei doi nepoti, de care nu stiu nimic din 1989. Cum procedez. Multumesc, Mostenirea de pe urma parintilor dvs. se va imparti intre dvs. si fratele dvs., in cote egale. Fratele fiind decedat, partea sa de mostenire va reveni mostenitorilor acestuia (copiii si sotia supravietuitoare). Daca nu cunoasteti adresele nepotilor, va trebui sa dezbateti succesiunea si iesirea din indiviziune in instanta. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
02-05-2018 |
| Av. Bratulescu Adela a scris pe 13-03-2018: Alexbmx2000 a scris pe 13-03-2018: -cum pot face o succesiune dupa mama daca am doi frati vitregi de care nu stiu nimic(nici nume, nici adresa,nu am avut niciodata nici o relatie cu ei) -si am o sora buna care nu vrea sa vina la succesiune (tata traieste) -mostenirea este de 30000ron(partea a 4 frati) iar sora imi cere 40000ron ca sa semneze renuntarea la mostenire -ce sa fac? Daca nu ajungeti la o intelegere cu ceilalti mostenitori, va trebui sa va adresati instantei cu o actiune pentru dezbaterea mostenirii si iesirea din indiviziune. Daca nu cunoasteti adresa fratilor vitregi, instanta va formula adrese in acest sens, iar daca nu se va afla adresa acestora, vor fi citati prin publicitate si li se va desemna un curator care sa le reprezinte interesele. Vorbiți la notariat în vederea citării conform procedurii și, ca ultimă soluție, notarul poate dispune citarea prin mica publicitate a succesibililor a căror domiciliu nu este cunoscut. Anterior acestui demers, notarul are posibilitatea legală să verifice care este domiciliul succesibilului în baza de date națională.. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
24-05-2018 |
 | Lupu Ionuț-viorel Vizitator |
| Tata decedat pe 1 04 2017 mama cea care trăiește și noi 3frati doresc dezbaterea succesiuni prin notariat nu m-am prezentat prin ca nu sunt de acord de a le da dreptu acum vor sa ma cheme în instanță nu știu ce sa fac fiind cel mai mic nu-mi doresc sa cedez dreptu de la tatăl meu dreptu care mi se cuvine | |
|
|
|
24-05-2018 |
| Lupu Ionuț-viorel a scris pe 24-05-2018: Tata decedat pe 1 04 2017 mama cea care trăiește și noi 3frati doresc dezbaterea succesiuni prin notariat nu m-am prezentat prin ca nu sunt de acord de a le da dreptu acum vor sa ma cheme în instanță nu știu ce sa fac fiind cel mai mic nu-mi doresc sa cedez dreptu de la tatăl meu dreptu care mi se cuvine Daca nu ajungeti la un acord cu privire la modul de impartire al masei succesorale, va trebui sa va obtineti drepturile printro actiune in instanta. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
22-06-2018 |
 | George Vizitator |
| |
|
|
22-06-2018 |
 | George Vizitator |
| Detin un act de proprietate al strabunicii(decedate).Aceasta a avut 7 copii printre care si bunicul meu ,toti decedati.Bunica mea plateste impozit la primarie pe tot terenul 4800 mp, dintre care 800 curtea,1000 gradina si restul 3000 extravilan(câmp) Cum as putea trece macar curtea si gradina pe numele mamei mele.mentionez ca pe terenul de 800mp exista o constructie pe numele bunicului meu din 1967. Cu o parte dintre unchii mei (copii fratilor bunicului)pot lua legatura cu ei ,o parte sunt decedati iar altii nici nu se mai stie de existenta lor. Stiu ca nu voi reusi nimic la un notar si vreau sa deschid un proces in instanta.Exista riscul ca dupa ce bunica mea a platit toti anii impozitul la primarie ,sa vina un verisor de al meu( necunoscut )sa ceara dreptul la cei 800 mp (curte) sau la casa care nu este pe numele strabunicii. Va multumesc enorm daca m-ati putea ajuta cu un sfat. | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |